Horoscop 11-17 septembrie: Carieră, dragoste, bani, sănătate, află ce te aşteaptă în această săptămână

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

11 sept. 2017, 05:59
Horoscop 11-17 septembrie: Carieră, dragoste, bani, sănătate, află ce te aşteaptă în această săptămână

BERBEC

E posibil ca în această săptămână, familia ta să se implice prea mult în viaţa ta sentimentală. Fie că eşti singură sau nu, deciziile îţi aparţin şi nu trebuie să laşi pe nimeni să se bage cu bocancii în viaţa ta. E drept, uneori îţi pot fi de ajutor să primeşti sfaturi, dar aici este deja vorba de impuneri. Pentru a fi fericită, încearcă să nu te laşi manipulată de nimeni!

E posibil ca în această săptămână să fii nemulţumita din pricina unor cerinţe exagerate din partea şefilor. Nu îţi convine faptul că eşti pusă să munceşti mai mult decât trebuie, dar mai ales pentru că nu eşti remunerată pe măsură. E necesar să discuţi să să te faci respectată, altfel toţi o să tragă apoi de tine! Situaţia financiară rămâne neschimbată pentru încă o perioadă bună.

TAUR

Săptămâna aceasta vei avea numeroase ocazii de petrecere a timpului liber alături de cei dragi. Dacă elti implicată într-o relaţie serioasă sau eşti căsătorită, nu ar strica să optezi pentru momente de intimitate şi să pleci împreună cu parterenul de viaţă într-o excursie romantică. Dacă eşti singură, prietenii pot înlocui cu brio lipsa unui iubit, ba chiar ai putea să te simţi mult mai bine datorită libertăţii de care te bucuri. 

Vei primi unele oferte destul de tentante în acest început de săptămână. Ocaziile de a-ţi creşte venitul sunt numeroase, însă trebuie să ştii ce să alegi. Este destul de riscant şi trebuie să te pricepi la afaceri, aşa că ai face bine să ceri sfatul unei persoane cu mai multă experienţă. Nu este exclus ca pe vineri să afli o veste care să conducă la o schimbare radicală în viaţa ta profesională.

GEMENI

Nu se anunţă veşti bune pentru tine în această săptămână pe plan amoros. Încă de luni apar tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, şi dacă nu încetezi cu orgoliul şi cu dorinţa de a câştiga, cel mai probabil totul se va transforma într-un mare conflict. Revoltător este faptul că acest lucru porneşte de la nimicuri pe care nu ştii să le stopaţi la timp, nici tu, nici iubitul tău. Dacă eşti singură, nici aşa nu va fi pace, familia învinovăţindu-te pentru că nu ai pe nimeni. 

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar în această săptămână. Chiar dacă nu vei avea parte de câştiguri mari, important este că ele există şi că astfel ai parte de o evoluţie. Este foarte important, de asemenea, să ai grijă cum îţi gestionezi deja banii pe care îi ai. Fie îi păstrezi bine, fie îi investeşti într-un proiect de viitor.

RAC

Situaţia ta amoroasă rămâne neschimbată în aceste zile, lucru care ar trebui să te bucure ţinând cont de faptul că până acum a fost linişte şi pace. Nimic nu îţi poate strica relaţia bună pe care ai ai cu iubitul sau soţul tău, cel puţin acum şi în viitorul apropiat. Dacă eşti singură, străduieşte-te mai mult să îi accepţi pe cei din jurul tău aşa cum sunt, cu bune şi cu rele. În caz contrar, nu prea curând îţi vei întâlni alesul. 

Săptămâna aceasta e posibil să lucrezi chiar în timpul tău liber, inclusiv în weekend. Cu toate că nu sună bine, efortul tău va fi răsplătit pe măsură. Cel mai probabil vei fi plătită dublu şi vei avea numeroase beneficii. Partenerul şi familia te vor înţelege şi te vor sprijini. Mai mult decât atât, imaginea ta se va îmbunătăţi cu mult faţă din prezent.

Citeşte mai multe pe eva.ro