HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2018: ziua în care este bine să nu priveşti înapoi cu mânie

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

10 nov. 2018, 12:29
HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2018: ziua în care este bine să nu priveşti înapoi cu mânie

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Oboseala îşi spune cuvântul, pentru că ai muncit mult până acum şi ai şi tu limitele tale, devine deja prea greu. Nu trage de tine mai mult decât poţi, om eşti şi tu, şi a cere de la propria persoană mai mult decât poţi duce, nu ar fi decât sursă sigură de extenuare. Vei ajunge într-un punct al propriei tale neputinţe şi atunci vei generaliza că nu poţi nimic, că nimic nu-ţi iese… Nici vorbă de aşa ceva, tu poţi chiar şi mai mult decât ai putea crede, dar exagerezi totuşi cu efortul la care te supui singur. Ce vrei să dovedeşti? Că eşti mai bun decât alţii, da, dar deja ai arătat asta. A întinde mai mult coarda nu e decât în dezavantajul tău: relaxează-te!

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Aminteşte-ţi azi de un lucru din fizica de clasa a şaptea: dacă sufli în foc nu-l stingi, ci îl aprinzi şi mai tare! Aşa că asta trebuie să faci tu azi: să eviţi să torni gaz pe foc, să alimentezi o dispută, să iriţi şi mai tare pe un om deja nervos, pentru că ai de a face cu persoane care stau pe un butoi cu pulbere şi orice cuvânt nelalocul lui îl poate arunca în aer imediat. Nici tu nu eşti în cea mai bună formă, şi tu eşti irascibil şi sensibil la orice afront, dar tocmai pentru că ştii că lucrurile pot denatura de la nimic, mai bine stai departe de orice factor de risc ce poate înteţi conflictul fără rost!

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este momentul unei analize la rece înainte de a extrage o concluzie finală, deci pregăteşte-te de o recapitulare cât se poate de obiectivă. Cântăreşte situaţia pe toate părţile, imparţial, detaşat, fără a te lăsa impresionat de nici un fel de argument emoţional. Numai capacitatea ta de a privi lucrurile de pe margine, descoperind avantajele pro şi contra, te va ajuta să iei o decizie corectă. Cere răgazul necesar pentru această analiză, fără ca nimeni să nu încerce să te împingă de la spate.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Cere şi ţi se va da, ştii doar că aşa se spune, deci tu de ce încerci să le faci pe toate de unul singur? Ai toate şansele să ajungi acolo unde doreşti dacă înveţi să mai şi ceri ajutorul. Sunt suficiente persoane în preajma ta dispuse să pună umărul la construcţia pe care tu o ridici, dar dacă tu nu vrei să le apelezi, atunci cum ai vrea să te bucuri de rolul pe care ei îl pot juca în viaţa ta? Visezi la un ţel foarte înalt: este foarte posibil de atins, nu e doar un ideal intangibil, ci deţii toate resursele pentru a-l materializa, numai că… nu singur! Caută oamenii potriviţi pentru ceea ce visezi să realizezi, cheamă-i în calea ta pentru a-şi juca rolul, şi vei vedea ce uşor ţi se împlinesc frumoasele vise.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Nu mai privi înapoi, nu te mai raporta la vechile cunoştinţe, la vechile relaţii, la vechile poveşti trăite înainte, pentru că trecutul e bine să rămână acolo, la locul lui. Acum ţi se oferă cu totul altceva ce merită valorificat, folosit, pus la treabă în beneficiul tău. Este o şansă nouă în faţa ta, dar dacă tot o compari cu cei mai trăit şi înainte, nu prea îi vei descoperi atuurile. Niciodată un lucru nu seamănă cu altul, ceea ce ţi se oferă acum, complet nou, e unic, deci nu are rost să te tot gândeşti dacă nu cumva se repetă cine ştie ce situaţie de altădată. Nici vorbă: tu eşti altul acum, situaţia e alta acum, deci bucură-te de noutate!

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nu eşti cea mai plăcută companie astăzi. Ai dori ca ceilalţi să te răsfeţe în gesturi de prietenie şi în cuvinte de încurajare, pentru că treci printr-un moment ceva mai dificil. Sufletul tău pare împovărat de temeri şi griji, dar norocul tău de azi este exact şansa de a ieşi din mediul încărcat negativ. Ca atare pleacă oriunde vezi cu ochii: o călătorie, o plimbare, o ieşire în locuri care te pot rupe de problemele tale e de preferat, pentru că aşa poţi uita, pentru câteva ore, de frământările tale. Nu înseamnă că se rezolvă, dar te mai poţi relaxa şi tu un pic!

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Eşti într-un moment în care, fără să-ţi dai seama de ce, aluneci mai mult într-o zonă sumbră a gândurilor tale, deşi nu ai nici un motiv. Te paşte o vagă depresie, de parcă te-ai fi împotmolit în propriile griji şi limite. Capul sus, nu ai de ce să te comporţi aşa, de parcă ţi s-au înecat toate corăbiile, pentru că pesimismul nu te caracterizează! Sigur vei găsi în preajma ta ceva mult mai bun decât motivul supărărilor tale inexplicabile, şi de care te poţi agăţa cu toată speranţa. Îţi vei reveni uşor dacă scoţi mai mult în evidenţă acel oricât de mic detaliu excelent din viaţa ta! Vezi că ai pentru ce zâmbi?

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Deşi nu e genul tău să te comporţi aşa, azi eşti cam delăsător şi nu ai chef de nimic. Leneveşti prin casă, te ocupi de activităţi domestice simple şi sedentare, orice, numai să nu fii prea solicitat fizic sau mental. Dacă ai putea, ai dormi câteva ore în plus sau te vei culca mai devreme diseară, pentru că simţi că nu ai energie şi mai bine stai pe loc. Declicul vine din propria ta minte, pentru că dacă te complaci în această situaţie, vei simţi că ziua trece fără nimic interesant în program. De tine depinde să te rupi de comoditatea care te copleşeşte şi, chiar banale să fie, să te ocupi totuşi de câteva sarcini mai interesante care să nu te lase să dormitezi lângă sobă.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Eşti mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de această zi pentru a te dedica sufletului întru totul. Orice îşi doreşte acum spiritul tău, îi vei oferi cu generozitate, fie că e vorba de lectură, de odihnă, de călătorii cu tentă religioasă, de o anumită hrană a trupului sau a sufletului, pentru că simţi că acest tratament te ajută să te purifici şi să-ţi reîncarci bateriile. Simţi că ai o conexiune mai specială cu cele sfinte acum, şi vrei să te apleci prioritar asupra acestor nevoi intime. Nu te aştepta ca lumea să ţi le şi înţeleagă!

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Azi, te vei uita în buletin să vezi ce vârstă ai, pentru că, în adâncul sufletului, te mai simţi ca un copil pus pe şotii. Adu-ţi aminte de vremea când erai lipsit de griji, toate erau frumoase, nicio frică nu-ţi afecta inima sau mintea şi erai liber să faci ce vrei. Ai şansa de a te comporta la fel şi astăzi, pentru că o atitudine jucăuşă, libertină, optimistă se va dovedi a fi perfectă pentru orice situaţie. Fiind atât de vesel şi de detaşat de orice problemă de om matur, vei atrage mai mult atenţia prin lumina pe care o emani. Unii vor simţi nevoia să te răsfeţe mai mult, alţii să te ocrotească, şi zău că-ţi place postura aceasta de alintat. Cui nu i-ar conveni ca lumea să îi înconjoare de atâta iubire, simpatie, popularitate?

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Discuţia pe care o ai azi cu ceilalţi membri ai familiei are darul de face lumină asupra unor perspective de care nu erai prea sigur. Acum aveţi cu toţii starea necesară şi timpul potrivit pentru a discuta despre ceea ce urmează să se întâmple şi vă mai clarificaţi aspectele incerte. De acum înainte vei primi mult mai obiectiv sensul spre care vă îndreptaţi şi veţi fi recunoscători acestei zile care v-a aşezat faţă în faţă cu sinceritate pentru a vă prezenta fiecare intenţiile şi aşteptările. Era nevoie de aceste lămuriri!

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Acum eşti jos, acum eşti sus, viaţa e ca o sinusoidă, într-o continuă mișcare. Acum, pentru puţin timp, eşti jos, dar începi să urci! Chiar dacă nu-ţi ies întotdeauna lucrurile exact aşa cum ai dori, nu trebuie să le priveşti ca pe un capăt de ţară, ci doar ca pe încă o lecţie primită de la viaţă. Da, poate acum, pe moment, ai fi tentat să spui că nu ai ceea ce ai visat, dar mai bine accepţi situaţia cu maturitate, pentru că de aici începe o altă cale pentru tine. Acceptă, recunoaşte unde ai greşit, analizează la rece ce a lipsit din tot acest demers ca el să ducă spre un succes deplin, discută şi cu alţii care au trecut prin situaţii similare şi apoi extrage concluzia cea mai adecvată pentru a trece mai departe cu tema făcută cu brio. Nu e deloc un eşec, nu e deloc un final fără întoarcere, ci doar un episod din drumul tău lent către un viitor succes.