Horoscop 12-17 decembrie: Care sunt previziunile pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână.

RomaniaTV.net
11 dec. 2017, 14:04
Horoscop 12-17 decembrie: Care sunt previziunile pentru zodia ta

GEMENI

Cel mai important lucru de care trebuie să dai dovadă în aceste zile este sinceritatea. Partenerul tău de viaţă merită să ştie exact ceea ce simţi, fie că e de bine sau e de rău. Dacă nu ai veşti prea bune, cu sigurnaţă nu îi va pica bine, însă e mai rău să trăiască în minciună. Fii onestă cu tine şi cu cei din jurul tău, acesta este sfatul astrelor pentru tine. Dacă eşti singură, îndreaptă-ţi atenţia către un bun prieten sau un coleg care s-a purtat mereu frumos cu tine.

Citeşte şi PREVIZIUNI KARMICE: Ai grijă la răutăţi în această săptămână. Cine sunt favorizaţii zilelor următoare

Banii nu vor fi subiect de discuţie în aceste zile, însă te gândeşti la acest lucru frecvent. Cu toate că nu o duci deloc rău din acest punct de vedere, posibil ca succesul celor din jurul tău să te impulsioneze să vrei să câştigi şi mai mult. E necesar să nu alegi între viaţa profesională şi cea personală, altfel vei avea regrete pe viitor. Nu face compromisuri majore!

RAC

Cum Sărbătorile sunt mai aproape decât crezi, e momentul să dai dovadă de mai multă bunătate în raport cu partenerul de viaţă. Nu poţi porni la drum împreună cu el dacă între voi există numai tensiune şi ciondăneli. Şi tu, dar şi el sunteţi conştienţi de faptul că certurile voastre pornesc din nimicuri, aşa că ar trebui să spuneţi stop. Dacă eşti singură, astrele te sfătuiesc să petreci mai mult timp cu familia şi prietenii.

Astrele îţi recomandă multă prudenţă atunci când vine vorba de cheltuieli. Perioada aceasta nu este prea bună în ceea ce priveşte finanţele, pentru că vei avea atât de multe lucruri de făcut cu banii pe care îi câştigi. E necesar să te organizezi bine şi să îţi faci o listă de priorităţi. Sărbătorile se apropie, aşa că cei dragi trebuie să primească un mic dar de la tine, însă ai grijă să nu ratezi pe nimeni!

Citeşte şi HOROSCOP CASSANDRA 12-18 decembrie 2017: O săptămână cu multe cadouri şi surprize plăcute. Nu pentru toate zodiile

LEU

Nu sunt excluse certurile între tine şi partener în aceste zile, însă apele se vor calma spre finalul săptămânii. Atmosfera dintre voi este tensionată din cauza unor probleme cu banii pe care le întâmpinaţi, dar totul se va rezolva într-un final. Dacă eşti singură, înainte de a acţiona şi te a arunca în braţele oricui, ai face bine să te gândeşti de două ori.

Stai bine la capitolul comunicare în această săptămână, lucru care te poate ajuta să prinzi din zbor unele oportunităţi profesionale sau financiare. Cu cât relaţionezi mai mult cu oamenii din jurul tău, cu atât vei afla mai multe informaţii şi ponturi utile pentru schimbările pe care intenţionezi să le faci în carieră. E posibil să auzi întâmplător că cineva are nevoie de un om ca tine, însă trebuie să reacţionezi rapid!

Citeşte continuarea pe Eva.ro.