HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE: Flirturi romantice şi noi proiecte. Vezi previziunile pentru zodia ta

HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE: Citiţi ce v-au pregătit astrele pentru săptămâna viitoare, în funcţie de zodie. 

10 oct. 2015, 08:38
HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE: Flirturi romantice şi noi proiecte. Vezi previziunile pentru zodia ta

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti dornici de flirturi romantice si dati curs invitatiilor primite, chiar daca vin din partea celor pe care ii simpatizati mai putin. Creativitatea si originalitatea sunt folosite la maxim, mai ales pentru a deveni mai competitivi in ochii celor din jur. Mare atentie miercuri, când aveti ceva discutii aprinse cu sefii sau prietenii apropiati.

TAUR 21.04-21.05: In ultima vreme ati fost presati de evenimente la care a trebuit sa participati, fie ca v-a placut sau nu. Cu toate acestea, o ruda apropiata se pare ca agita cel mai mult spiritele. Este posibil ca discutiile sa porneasca din cauza animalului de companie, care este intotdeauna un membru important in familie.

GEMENI 22.05-21.06: Din moment ce sunteti considerati regii cuvintelor sunteti cei mai in masura sa va confruntati cu cei care cred ca va pot tine piept. Rutina zilnica s-ar putea sa o schimbati daca o umpleti cu idei originale si inteligente. Dificultatile pe care le veti avea cu cei mici va fac sa va gânditi mai mult la imbunatatirea situatiei familiei.

RAC 22.06-21.07: Câteva discutii aprinse pe tema banilor va indispun. Parca aceasta toamna nu va prieste. Incercati sa vedeti doar partea pozitiva a lucrurilor si sa nu va mai inflamati atât de usor. Furia nu serveste niciunui scop si ii face pe toti nefericiti.

LEU 22.07-22.08: Viata vi se pare acum linistita si interesanta. De fapt, ceea ce va stimuleaza entuziasmul este starea de bine pe care o aveti in sânul familiei. Parca si proiectele se realizeaza mai repede. Nu cumva sa jigniti pe cineva cu vreo remarca obraznica! Mai bine gânditi de doua ori inainte sa dati frâu liber cuvintelor.

FECIOARA 23.08-22.09: Ati putea sa descoperiti libertatea de a face ceva ce v-ati dorit dintotdeauna sa realizati sau placerea de a va exprima intr-un anumit fel. Evitati criticile prea aspre deoarece ar putea degenera in discutii urâte si aprinse. Stapânirea de sine va aduce mult mai multe beneficii.

BALANTA 23.09-22.10: Cineva apropiat, un prieten sau o ruda, va prinde cu garda jos si va provoaca sa recunoasteti ceva de care nici macar nu va faceti vinovati. Luati-va masurile necesare pentru a nu fi surprinsi nepregatiti. Oricum, rezistati tentatiei de a intra in discutii contradictorii si nici nu-i fortati pe ceilalti sa fie de acord cu dumneavoastra.

SCORPION 23.10-21.11: Va gânditi serios cum puteti imbunatati relatiile cu ceilalti, mai ales cu prietenii apropiati. Parca nimic nu merge cum vreti si nici nu va reusesc proiectele incepute. S-ar putea chiar sa va confruntati destul de puternic cu un sef, un parinte sau un profesor. Vreti sa introduceti câteva reforme pentru ca lucrurile sa mearga mai bine insa nu intotdeauna reusiti.

SAGETATOR 22.11-21.12: Multi dintre nativii acestei zodii isi doresc sa faca o schimbare si chiar au sansa sa invete ceva nou, care ii va face sa se simta mai liberi. Mijlocul saptamânii vine insa cu schimbari mai putin placute. Va faceti greu intelesi si deveniti irascibili. Concentrati-va si hotarâti-va incotro vreti sa mergeti.

CAPRICORN 22.12-19.01: Simplificati-va viata si scapati de tot ce considerati ca nu este important pentru dumneavoastra, insa nu lasati ca lucrurile sa va scape din mâna. Primiti câteva stiri neasteptate care au un impact destul de neplacut asupra finantelor, insa situatia o rezolvati rapid daca va planificati mai bine cheltuielile.

VARSATOR 20.01-18.02: Constatati cu surprindere ca sunteti mai liberi decât va doreati. Cineva apropiat dumneavoastra va sugereaza ceva neobisnuit, poate legat de o mostenire sau de o proprietate. Daca nu considerati ca va intereseaza, nu dati curs propunerii. Evitati discutiile intense legate de politica, religie sau societate.

PESTI 19.02-20.03: Se pare ca in ultima perioada simtiti nevoia sa va odihniti mai mult. Ca sa va incarcati bateriile nu trebuie decât sa dormiti pe saturate, sa aveti grija de dieta zilnica si sa faceti un pic de miscare in plus. Nu ar strica mici excursii in aer liber sau chiar o plimbare in padure.