HOROSCOP 12 august. O zi cu veşti bune şi favorabilă relaţiilor. Atenţie la planurile fără viitor

Configuratia astrala a zilei de azi este dominata de trigonul format intre planetele Venus si Neptun. Acest trigon este un aspect benefic in general si favorabil mai ales creativitatii, creatiei artistice si actiunilor caritabile. Este o zi buna pentru consolidarea relatiilor in general si pentru relaxare si divertisment. In schimb, asceasta configuratie poate sa induca un idealism exagerat si sa diminueze pragmatismul.

RomaniaTV.net
11 aug. 2017, 17:01
HOROSCOP 12 august. O zi cu veşti bune şi favorabilă relaţiilor. Atenţie la planurile fără viitor

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi in care ai nevoie de liniste, odihna si singuratate. Este mai dificil sa relationezi cu altii sau sa te implicit in activitati deosebite. Starile tale de spirit fluctueaza destul de mult si bine ar fi sa nu lasi sa se observe asta. Privesti partea frumoasa a lucrurilor din viata ta si evita provocarile celorlalti. Spre seara iti poti gasi linistea alaturi de membrii familiei.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Aveţi mari şanse de reuşită în activităţi casnice: curăţenie, reparaţii, mutat mobila etc. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie persoanelor vârstnice din familie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relatiile cu sefii sau autoritatile sunt tema principala de astazi. Exista multe nemultumiri legate de cariera, insa lucrurile se pot remedia, daca stii cu adevarat ce vrei. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit, de aceea fii prudent si evita combativitatea sau tonul sarcastic. Bazeaza-te doar pe fortele tale si nu iti divulga intentiile de viitor.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Discuţiile cu persoana iubită vă irită, iar starea de nervozitate vă poate afecta relaţiile sociale. Vă recomandăm să vă exprimaţi clar şi să nu evitaţi comunicarea.

Leu (23 iulie – 22 august)

Chestiunile financiare te preocupa intreaga zi. Este vorba despre achitarea datoriilor de orice fel sau, in functie de caz, pot intra in discutie mostenirile sau partajele. Ai idei bune, forta in cuvinte, dar incearca sa asculti si parerile celorlalti. Spre sfarsitul zilei, dorinta de rafinare sufleteasca prinde contur. Cineva din strainatate iti poate da vesti neplacute.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relaţiile sentimentale pot avea de suferit dacă refuzaţi să mergeţi într-o vizită la rude. Partenerul de viaţă nu este de acord că un eşec în afaceri poate fi un motiv pentru a rămâne acasă.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Cuvantul de ordine al zilei este munca. Ai multe treburi de facut si parca muncesti doar tu, iar ceilalti sunt plecati demult in vacanta. Santatea este in vizorul astrelor, iar consultatiile si analizele medicale ar trebui evitate deocamdata. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te de prioritati si bazeaza-te doar pe fortele tale.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În prima parte a zilei, aveţi dificultăţi de concentrare, ceea ce vă scoate din sărite. Acordaţi mai mult timp odihnei! Vă aşteaptă o săptămână grea.

Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Daca in prima parte a zilei esti preocupat de treburile casei si problemele membrilor familiei, in a doua parte dorinta de a te ocupa de hobby-urile tale este la cote inalte. Relatia cu persoana iubita poate cunoaste fluctuatii, de aceea se recomanda multa prudenta si discernamant. Spre finalul zilei, organizeaza o mica petrecere pentru cei dragi.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Aveţi tendinţa de a fi impulsiv. Vă sfătuim să vă calculaţi bine fiecare pas, în special pe plan sentimental. Nu exageraţi cu munca, pentru că puteţi avea probleme cu sănătatea!

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Veniturile din munca desfasurata la un serviciu ti se pot rotunji. Insa cum vin banii, asa se si duc, Se pare ca deja ai planificate cheltuieli serioase. Recomandabil este sa fii cumpatat si sa eviti cheltuielile extravagante. Pe de alta parte, in sfera profesionala sunt tot felul de schimbari, conflicte ascunse si cu greu le poti deslusi. Ai grija la ce spui si croieste-ti in taina planuri de viitor. Energia vitala fluctueaza si de aici si starile tale de spirit.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Aflaţi că trebuie să plecaţi de urgenţă într-o delegaţie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul, indiferent de situaţie.