Horoscop 12 februarie 2016: Vine weekendul, vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 12 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in data de 12 februarie!

11 feb. 2016, 16:05
Horoscop 12 februarie 2016: Vine weekendul, vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 12 februarie 2016 – Berbec

Toate bune si frumoase, se poate vorbi de o zi excelenta in care te simti mai puternic si mai increzator in fortele proprii. Apar vesti bune in cariera, care deschid perspective promitatoare asupra unor proiecte de la care ai mari sperante. Parca se mai insenineaza un pic atmosfera si reincepi sa privesti cu optimism spre ceea ce te asteapta in perioada urmatoare. Pot aparea laude si reusite deosebite, succese in competitii, sanse de a te remarca sau de a fi apreciat public de ceilalti, ca atare, daca ti se parea ca soarele nu mai rasare pe strada ta, iata ca acum ai motive sa zambesti din nou si sa te bucuri de auspicii excelente.

Horoscop 12 februarie 2016 – Taur

Daca pleci la drum, inarmeaza-te cu mult calm si enorma rabdare, deoarece tensiunile se pot ivi la orice pas. Traficul poate fi motiv de stres, discutiile cu tovarasii de drum ating cote alarmante, iar la destinatie te asteapta alte surprize care te irita la maximum. Orice relatie pe care o ai cu persoane de departe, se va desfasura de pe pozitii de forta, pentru ca pot aparea reclamatii de la clienti din alta zona a tarii, conversatii agresive prin telefon sau mesaje trimise pe diverse cai de comunicatie care folosesc un ton autoritar si sever.

Horoscop 12 februarie 2016 – Gemeni

Primesti o veste atat de buna, incat nici nu mai ai rabdare pana la concretizarea evenimentului proaspat anuntat. Ai vrea sa sari peste cateva etape, sa ajungi direct la punctul maxim al acestui eveniment, dar nu trebuie sa te grabesti. Chiar si asteptarea, drumul parcurs pas cu pas pana ce visul devine fapt, au si ele rolul lor, pentru ca fac ca lucrurile sa devina si mai interesante. Totul se va materializa intr-o forma promitatoare si ai din ce in ce mai mari emotii cu fiecare ora care te apropie de acel moment. Presimti ca va fi ceva special!

Horoscop 12 februarie 2016 – Rac

Ai tendinta de a te comporta nepoliticos cu oameni mai in varsta care, numai prin superioritatea anilor lor, ar merita mai multa consideratie din partea ta. Parintii, profesorii, sefii maturi ar putea sa te acuze ca esti lipsit de maniere, ca ai uitat de respect, ca nu e un comportament corect, deci revizuieste-ti atitudinea fata de acestia, pentru ca tu nu esti asa de obicei. Parca ai face echipa cu alti tineri de varsta ta si, impreuna, deveniti o forta prin care vreti sa aratati celor mari ca sunteti independenti si ca nu acceptati sfaturi. Daca tot te revolti, fa-o in gluma, ca sa nu aluneci spre… obraznicie.

Citeşte mai multe pe revista Teo