HOROSCOP: 12 perechi de zodii care vor avea o relaţie de durată

Anumite zodii sunt mai compatibile cu altele, de aceea relaţiile lor amoroase funcţionează de la sine atât de bine. Iată care sunt acestea!

30 sept. 2017, 08:22
HOROSCOP: 12 perechi de zodii care vor avea o relaţie de durată

Scorpion şi Rac

Această pereche îmbină perfect munca cu aventura. Scorpionul este foarte loial şi constant, lucruri pe care Racul le va aprecia foarte mult, dar el va şi aduce prospeţime şi imprevizibilul în relaţie. Atunci când Scorpionul e rănit, el nu va suporta să îl vadă pe celălalt că e fericit şi ar putea încerca să perturbe acest lucru. Unii dintre Scorpioni ar putea încerca să îţi fure partenerul doar pentru a-ţi dovedi că sunt în stare să o facă. 

Berbec şi Gemeni

Aceste zodii formează o pereche echilibrată. În timp ce Berbecul va fi decisiv şi orientat spre atingerea ţintelor, Gemenii vor fi acolo ca să îl ajute. Dacă Berbecii şi Gemenii au un scop comun, atunci cerul este limita. Pentru a ajunge la altar, totuşi, trebuie fiecare să se confrunte cu provocările care le apar în cale. Berbecul poate deveni nerăbdător uneori din cauza Gemenilor. Dacă eşti născut în zodia Gemeni, atunci trebuie să lucrezi pentru a avea un spirit calm care te poate ajuta la menţinerea şi creşterea romantismului. 

Săgetător şi Leu

Aceştia doi sunt făcuţi unul pentru celălalt. Fiecare poate fi puţin cald şi nesăbuit, dar amândoi tind să fie pozitivi şi buni. Această personalitate oglindită poate să îi facă să crească împreună. Lucrurile pot deveni mai vulcanice între ei, dar acesta e un lucru bun mai ales în dormitor. Ameninţările la adresa relaţiei includ obiceiul Săgetătorului de a nu vedea problemele decât atunci când e prea târziu şi de tendinţa Leului de a se supăra. Păstraţi o comunicare deschisă, chiar dacă asta înseamnă să vă confruntaţi din când în când.

Citeşte mai multe pe eva.ro