Horoscop 13 februarie 2016. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru prima zi de weekend

Nu te ţine cu dinţii de nişte principii, scrise sau nescrise, care îţi reduc libertatea de a mai încerca şi alte variante decât cele dictate de cei puternici. Chiar dacă te afli într-un mediu influenţat de legi clare, de limite stricte, de ordine date de sus, sunt momente în care trebuie să te revolţi împotriva acestor principii restrictive şi să te eliberezi! Imaginează-ţi că tocmai ai pornit o revoluţie personală cu scopul de a-ţi recupera drepturile şi de a începe o viaţă mai bună. Nu mai poţi tolera un regim limitativ şi rigid, tu eşti cu un pas înaintea tuturor şi vezi că se poate şi altfel. Deşcătuşează-te de sub dictatură!

RomaniaTV.net
12 feb. 2016, 13:38
Horoscop 13 februarie 2016. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru prima zi de weekend

Horoscop 13 februarie 2016 – Taur

Tu trebuie sa fii cel care da dovada de intelepciune in atmosfera in care nimeresti astazi. S-au adunat in jurul tau persoane nervoase, incarcate negativ, care nu au nici un fel de vorba buna fata de restul lumii, si incearca sa te atraga si pe tine in atmosfera lor toxica.

Tine-i la distanta, nu le da satisfactie, pentru ca acesta e modul lor de a se elibera de toxinele lor interioare: le varsa in gesturi, cuvinte, intentii, judecati. Cu cat ii privesti mai detasat si cu mai multa toleranta, cu atat demonstrezi ca cel mai matur, dintre toti, esti tu, pentru ca nu te cobori la nivelul lor oribil de a trata lumea.

Citeşte şi  Horoscop: Luna în care te-ai născut îţi spune cât de atrăgătoare eşti pentru bărbaţi

Horoscop 13 februarie 2016 – Gemeni

Planurile pe care le-ai pregatit in cele mai mici detalii impreuna cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ti atrage atentia ca ai scapat ceva din vedere. Posibil sa fi intervenit un impediment, dar care poate fi depasit cu brio daca va uniti cu totii fortele, cu mic si mare, in acelasi sens.

Ascultati-va unii pe altii, folositi-va de ideile puse la comun, pentru ca aceste oprelisti sunt minore si pot fi date la o parte prin efort comun. Hopurile de acest gen sunt inerente si aveti cu totii ceva de invatat din ele, dar tot impreuna le veti rezolva.

Citeşte şi  Horoscop Mariana Cojocaru: „Urmeaza o primăvară agitată”

Horoscop 13 februarie 2016 – Rac

Nu te mai supune atator restrictii si limitari! Ofera-ti mai multa libertate, ca semn ca te iubesti mai mult pe tine insuti, fara sa te mai supui unor restrictii atat de severe. Ai vazut deja ca daca nu-ti permiti diverse actiuni ci te supui unor limitari foarte dure (de timp, de alimentatie, de gandire, de miscare, de alegere), nu faci decat sa generezi mari frustrari in interiorul tau.

A nu-si da voie sa faci ba una, ba alta, nu e decat o incercare de a-ti tine sub control viata, cand tu ai inaintea ta perspective imense care merita incercare. Renunta la nu e voie, la interdictii si usi blocate, si bucura-te de paleta larga de optiuni.

Citeşte mai mult pe TeoTrandafir.com