Horoscop 13 octombrie 2016: Noutăţi şi veşti bune pentru Taur. Citeşte şi predicţiile pentru restul zodiilor

Citeşte horoscopul zilei de 13 octombrie şi descoperă predicţiile astrale pentru zodia ta!

RomaniaTV.net
12 oct. 2016, 12:24
Horoscop 13 octombrie 2016: Noutăţi şi veşti bune pentru Taur. Citeşte şi predicţiile pentru restul zodiilor

Berbec

Este un moment dificil, cand esti cuprins de tot felul de probleme la serviciu. Muncesti mult, te obosesti peste masura, incat te prind zorii gandindu-te la problemele nerezolvate. Esti coplesit de griji si stres si ti-ar trebui o detensionare, altfel risti o imbolnavire.

Ar putea fi doar griji aparente, deoarece lucrurile s-ar putea sa nu fie atat de grave pe cat par. Fii preocupat pe problemele aparute, dar nu si obsedat de ele, altfel te extenuezi psihic! Ia-le mai usor, cu siguranta lucrurile nu sunt asa de negre pe cat crezi acum si daca reusesti macar o zi sa te detasezi, vei vedea ca te-ai agitat degeaba.

Taur

Esti una din zodiile care se bucura cel mai mult azi, desi, de obicei, ai o cu totul alta atitudine: mai rezervata, mai pesimista, mai rationala. Nu, de data aceasta esti cuprins de o pasiune noua, interesat de un scop care te atrage ca un magnet, convins ca ceea ce visezi sa gasesti deschide o etapa noua in viata ta.

Intri intr-o etapa plina de noutati si vesti bune, dar reusita depinde enorm de energia pe care o investesti in telurile propuse. Cat timp iti mentii interesul viu, energia si entuziasmul la cote maxime, totul va merge excelent, deci spune cu tarie azi: orice se poate!

Citeşte şi  Horoscop Mihai Voropchievici: Zodiacul runelor pentru săptămâna 10-16 octombrie anunţă turbulenţe şi despărţiri. Există şi excepţii

Gemeni

Stai si cantaresti la rece o situatie si ajungi la o singura concluzie: sa-i pui punct aici. Consideri ca nu merita sa mergi mai departe, nici sa tot cari dupa tine la nesfarsit o stare de lucruri care nu mai aduce nimic nou, ca atare pregateste-te sa spui stop acum.

De maine te vei putea detasa de toate, dar acum dedica-te unui bilant final care sa te ajute sa tragi linie: a fost bine, a fost rau? Acum poti spune mai clar pe ce nivel ai ajuns si apoi sa inchizi definitiv acel capitol, gata sa te apuci de altceva.

Rac

Piedicile apar la tot pasul, fie datorita unor factori externi, fie interni, cum ar fi propriile inhibitii, complexe sau temeri. Se intampla ceva in jur, ceva ce inspira neincredere si nu ai curajul sa actionezi prompt, reprimandu-ti pornirile sau calculand fiecare pas.

Putina prudenta nu strica, dar nu transforma prudenta in pasivitate sau eschivare. Poate te simti izolat, singur, neincrezator in fortele proprii, un pic mai pesimist decat de obicei, de parca ai avea o viata austera, care nu-ti ofera prea multe motive de bucurie sau de speranta. Lipseste ceva, dar nu stii exact ce.

Citeşte continuarea pe Huff.ro