Horoscop 14-20 august. Află ce te aşteaptă în această săptămână

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

14 aug. 2017, 07:13
Horoscop 14-20 august. Află ce te aşteaptă în această săptămână

BERBEC

Chiar dacă nu ai prea mult timp liber în cursul săptămânii, măcar în weekend încearcă să stai mai mult cu cei dragi. Partenerul de viaţă sau copiii pot semnala absenţa ta printr-o atitudine pe care nu ţi-o doreşti. Este foarte important să vă faceţi planuri de la care să nu te abaţi, astfel ei vor fi mult mai liniştiţi şi vor aştepta cu nerăbdare acele momente petrecute împreună. 

Pe plan profesional îţi merge foarte bine, iar oportunităţile de a câştiga mai mulţi bani sunt tot mai dese. Este important totuşi să ştii când să iei pauză şi să încerci să te axezi şi pe celelalte planuri ale vieţii tale. Nimic nu te poate doborî în carieră, dar trasează linii clare pentru a nu avea probleme cu familia ta!

TAUR

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să îi reuneşti pe toţi cei dragi ţie. Indiferent de puţinul timp liber pe care îl ai, profită de el pentru a organiza un eveniment special pentru ei. Fie că este vorba de masa de duminică sau de o ieşire în parc, cert e că ai nevoie să te reconectezi la iubire şi la sentimente adevărate. Nimeni nu te poate face să te simţi mai bine decât o persoană care te iubeşte!

Ai şansa de a primi oferte interesante în această săptămână, ocazii cu care ai putea să îţi îmbunătăţeşti simţitor situaţia financiară. Ce-i drept, pentru asta e nevoie şi de compromisuri, cel puţin în ceea ce priveşte viaţa ta personală. Dacă vrei să ai mai mulţi bani există riscul de a pierde câte ceva pe plan sentimental, şi aici vorbim de încrederea partenerului de viaţă, dar şi puţin din ataşamentul lui.   

GEMENI

Nu ar strica să le arăţi celor dragi mai multă iubire în această săptămână. Dacă nu ai prea mult timp liber pe care să îl petreci alături de ei, măcar oferă-le din când în când daruri care să le arate că te gândeşti la ei. Astfel de gesturi vă vor ajuta să vă menţineţi relaţiile măcar pe linia de plutire. 

Săptămâna aceasta vei avea parte de mici câştiguri la care nu te aşteptai. Nu e nevoie să faci prea multe sacrificii pentru a obţine o poziţie prea bună pe plan profesional, pentru că stadiul în care te afli este mai mult decât mulţumitor. În zilele de weekend vei cheltui mai mult decât ai preconizat, însă te vei şi distra pe măsură.

RAC

E momentul ca în această săptămână să le acorzi mai multă atenţie prietenilor în defavoarea partenerului de viaţă. Chiar dacă acestuia nu-i va conveni, este foarte important să nu uiţi de nevoile şi plăcerile tale. Oricine are nevoie de un colţ care să fie doar al lui, de aceea e necesar să te faci respectată!

Nu vei avea parte de schimbări financiare în această săptămână, dar cu siguranţă vei simţi o mică evoluţie pe plan profesional. Cu toate că ţi-ai dori să obţii mai multe beneficii în aceste zile, e important să ai răbdare şi să munceşti ca şi până acum. Sfatul unei persoane cu mai multă experienţă decât tine te va ajuta enorm în viitorul apropiat.

Citeşte mai multe pe eva.ro