Horoscop 14 – 20 mai 2018 Oana Hanganu. Taurii sunt vedetele săptămânii. Ce se întâmplă cu restul zodiilor

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Oana Hanganu. Taurii sunt vedetele săptămânii. Află ce se întâmplă cu restul zodiilor.

13 mai 2018, 10:04
Horoscop 14 – 20 mai 2018 Oana Hanganu. Taurii sunt vedetele săptămânii. Ce se întâmplă cu restul zodiilor

Berbecii își extind cercul profesional, iar ambiția îi ajută să se facă remarcați și să atragă norocul de partea lor . În plan personal, se bucură de armonie în familie.

Taurii sunt vedetele săptămânii: în zodia va fi Luna Nouă și tot în zodia lor va ajunge Uranus. Taurii iau decizii curajoase, ”ies din zona de confort” personală și își schimbă viața.

Gemenii au protectori secreți sau primesc informații importante, dar trebuie să-și facă timp și pentru odihnă. Financiar, nu se pot plânge, chiar dacă banii câștigați ”se topesc” rapid. 

Racii investesc mai mult în propria persoană, atrag iubirea în viața lor sau se bucură de armonie în viața personală. În plan profesional, încep să fie corect apreciați și recompensați.

Leii se pot aștepta la noi oferte, noi succese în competiții sau afaceri, dar și la situații speciale, care îi pot determina să își schimbe total cariera sau domeniul de activitate.

Fecioarele  pot primi invitații-surpriză sau oferte de muncă nesperate sau călătoresc în străinătate. Își fac noi prieteni și chiar își pot întâlni sufletul-pereche cu ajutorul acestora.

Apasă pe zodia ta pentru a citi previziunile complete!

BERBEC | TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARA BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR CAPRICORNVARSATOR PESTI