Horoscop 14-20 mai realizat de Mariana Cojocaru: Elementele din această săptămână vor afecta zodiile pentru următorii 7 ani

Sunt trei aspecte importante în săptămâna care urmează care anunţă reforme importante în toate planurile existenţiale.

RomaniaTV.net
14 mai 2018, 07:02
Horoscop 14-20 mai realizat de Mariana Cojocaru: Elementele din această săptămână vor afecta zodiile pentru următorii 7 ani

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat şi care sunt aceste aspecte extrem de importante: 1. E ultima săptămână în care Soare va mai tranzita Zodia Taurului. 2. Va fi Lună Nouă pe 15 mai în Taur şi împreună cu Soarele anunţă noi începuturi în plan financiar, social, în plan partenerial şi iubiri stabile, statornice (Taurul-Zodie Fixa). Aspecte favorabile pentru cei care îşi doresc relaţii noi-nouţe. 3. Cel mai important aspect al săptămânii 13 mai este dat de Marele Uranus care va părăsi Berbecul şi va intra în Taur, unde va locui zodia timp de şapte ani.

Berbec: O săptămână bună, în care Soarele în conjuncţie cu Luna Nouă din Taur anunţă câştiguri finaciare pentru ambiţioasele/oşii zodiei. Dar casa a II-a diferă de la Berbec la Berbec…În dragoste Axa de Destin anunţă copii (soartă) sau îndrăgostiri la cei care nu iubesc cu adevărat. Întrebaţi mama cum stă cu sănătatea? Sau întrebaţi-vă pe voi- cauze karmice (Luna Neagră în CIV, cu Pluton şi Saturn).

Citeşte şi Numerologie data naşterii în săptămâna 14-20 mai 2018. Cum îţi merge în funcţie de când eşti născut

Taur: Aspectele de care scriam în intro (început) vă vizează în mod direct. În special pe cei născuţi în ultimul decan al zodiei. Vedetele perioadei sunteţi voi şi e foarte important ce decizii luaţi în perioada care urmează. Noul început este obligatoriu şi trebuie să păşiţi cu dreptul…uranian. Câştigurile şi iubirile importante sunt pentru cei/cele care merită respect de la Cel de Sus. Recompense/Pedepse.

Gemeni: După principiul Yin-Yang, unii Gemeni sunt numai Lumină-Pace, alţii sunt numai Întuneric. De ce scriu asta? Pentru că toate planetele de Nou Început(intro), vor tranzita casa a XII-a a duşmanilor, penitenţei, afecţiunilor cronice. Politicoşii şi diplomaţii, cei care ştiu să dea bineţe sau să lase loc de „Bună ziua” vor avea relaţii bune la locul de muncă, vor avea parte de sănătate bună.

Citeşte continuarea pe KFetele.ro.