Horoscop 14-20 noiembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

13 nov. 2017, 15:35
Horoscop 14-20 noiembrie. Află ce te aşteaptă!

BERBEC

Lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori sau cum ar trebui pentru tine pe plan sentimental. Săptămâna aceasta va fi tensionată în raport cu partenerul tău de viaţă sau cu întreaga familie după caz. Sunt nemulţumiri care s-au strâns şi cărora nu le daţi drumul, însă odată ce veţi comunica deschis, totul va începe să reintre în normal. Nu lăsaţi timpul să treacă, altfel nu se va mai putea repara nimic. 

Banii ar putea crea tensiuni pe plan sentimental în aceste zile, dar asta dacă nu reuşeşti să comunici eficient cu partenerul de viaţă. Încearcă să îţi gestionezi mai chibzuit economiile şi astfel vei evita orice reproş din partea acestuia. E necesar să te gândeşti mai mult la viitor şi să păstrezi ceva rezerve pentru zile mai grele. Cel mai imporatant lucru este să iei în considerare şi părerea celorlalţi.

TAUR

Se anunţă veşti bune pe plan sentimental pentru tine în această săptămână. Indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau nu, lucrurile sunt pe drumul cel bun. Dacă ai un partener stabil, relaţia dintre voi se va îmbunătăţi simţitor şi veţi reuşi să readuceţi la viaţă flacăra iubirii. Dacă eşti singură şi disponibilă, ai toate şansele să cunoşti un bărbat atrăgător prin intermediul unei bune prietene. Recomandările contează!

Este o săptămână bună pentru afaceri şi parteneriate de orice fel. Nu strică să mai faci şi altceva în afara locului tău de muncă, chiar dacă banii nu sunt o problemă pentru tine în acest moment. Astrele sunt de partea ta şi te pot ajuta să te îmbogăţeşti dacă ştii cum să îţi fructifici anumite pasiuni. Ascultă de sfaturile unei rude apropiate care are succes în afaceri!

 
GEMENI

Cum în ultima perioadă nu prea ai avut timp de viaţa ta amoroasă şi de familie, acum e ocazia perfectă să te revanşezi. Anumite momente nu mai pot fi recuperate, însă vor exista multe altele la fel de preţioase pe care nu le vei mai rata dacă eşti mai atentă de acum înainte. Cel dragi ţi-au simţit enorm lipsa, însă au înţeles că problemele pe care le-ai avut erau urgente. Acum mai mult decât oricând arată-le aprecierea ta. 

Vei avea mult de muncă în această săptămână şi nu se poate spune că eşti mulţumită de ceea ce obţii. Când vine vorba de bani, întotdeauna consideri că meriţi mai mult şi ai sentimentul că eşti neîndreptăţită. Este foarte important să te împaci cu tine şi să cântăreşti bine lucrurile, altfel nu ai altă soluţie decât să faci o schimbare în viaţa ta profesională!

 
Citeşte mai multe pe eva.ro