Horoscop 14 august 2017. Scorpioni, aveţi mare grijă! Ce rezervă astrele fiecărui semn al zodiacului

Horoscop 14 august 2017. Berbecii fac economii, in timp ce Scorpionii trebuie sa aiba grija la un conflict.

RomaniaTV.net
13 aug. 2017, 13:57
Horoscop 14 august 2017. Scorpioni, aveţi mare grijă! Ce rezervă astrele fiecărui semn al zodiacului

Berbec

Eşti foarte econom astazi, de parca te-ar fi copleşit o serie de griji materiale pentru ca nu te afli pe cel mai sigur nivel din acest punct de vedere. Eşti mult mai preocupat de consumuri, de cheltuieli, de preţuri, şi faci in aşa fel incat sa le ţii pe toate perfect sub control ca sa nu dezechilibrezi bugetul. Unii chiar vor spune ca ai devenit cam zgarcit, ca exagerezi cu economia, dar numai tu iţi cunoşti interesele şi puterile materiale pentru a te comporta aşa! E mai bine sa fii prudent şi cumpatat in cheltuieli intr-un moment critic decat sa arunci cu banii pe fereastra şi sa regreţi mai tarziu.

Taur

Mintea ta e plina de idei şi toate au ca numitor comun lupta pentru adevar. Conştiinţa işi lasa amprenta pe tot ce faci şi consideri ca nu te poţi abate de la calea cea buna nici macar un pas. Nu poţi accepta sa faci niciun fel de compromis, priveşti lucrurile cu maxima seriozitate doar din prisma adevarului, şi daca observi chiar şi cea mai mica urma de iluzie, de minciuna, de abatere de la reguli, iei masuri imediate. E mai bine sa iei acum aceste decizii radicale, decat sa accepţi sa continui un drum ştiind ca eşti nevoit sa comişi şi unele greşeli, dar ceva din interiorul tau nu te lasa sa calci pe alaturi. Doar pe calea corecta, aşadar!

Gemeni

Discuţi despre bani cu un ton mult mai serios, pus pe fapte mari. Eşti in faţa unor investiţii masive, a unor achiziţii de zile mari sau poate a unei tranzacţii majore cu efecte pe termen lung, cum ar fi cumpararea unui obiect scump (o casa de exemplu). Pe de alta parte, deciziile de natura financiara pe care eşti gata sa le iei te pot influenţa pe luni de zile de acum inainte, tocmai de aceea nu ai voie sa glumeşti sau sa iei decizii pripite, ci sa chibzuieşti profund asupra direcţiei spre care eşti gata sa porneşti.

Rac

Lucrurile merg ca la carte şi ai toate motivele de bucurie cand vezi ce bine se aşeaza toate la locul potrivit. Eşti pe drumul cel mai sigur catre o victorie de toata frumuseţea, dar trebuie sa recunoşti ca ceea ce a stat la baza acestei reuşite a fost numai gandirea ta pozitiva. Ai avut incredere totala ca vei reuşi, ca vei ajunge la acest scop, şi iata ca intuiţia te-a dus direct la ţinta ta suprema. Ai numai motive de satisfacţie şi de mandrie personala pentru ceea ce ai construit, deci lauda-te lumii, pentru ca ai cu ce! Nu e infatuare, nu e orgoliu, ci e un sentiment de totala fericire ca ai ajuns aici, deci de ce nu te-ai lauda cu asta?

Citeşte mai mult în Revista Teo