Horoscop 14 mai 2016. Ce zodii vor avea probleme în amor

Horoscop 14 mai 2016. Cele mai importante previziuni astrologice pentru ziua de sâmbătă, 14 mai, le găseşti aici. Află ce au pregatit astrele pentru prima zi de weekend.

RomaniaTV.net
13 mai 2016, 11:24
Horoscop 14 mai 2016. Ce zodii vor avea probleme în amor

Berbec

Este posibil sa treceti printr-o perioada mai dificila pe plan sentimental. Din fericire, aveti o mare capacitate de comunicare, gratie careia reusiti sa puneti lucrurile la punct. Va sfatuim sa nu exagerati in privinta problemelor de care va loviti pe plan social. Fiti mai atent la ce afirmatii faceti in public!

Taur

Dimineata s-ar putea sa suferiti o dezamagire in dragoste. Va sfatuim sa amanati intalnirile de afaceri, pentru ca sunteti prea tulburat. Exprimati-va cat mai clar, ca sa nu fiti inteles gresit! Incercati sa nu mai fiti atat de orgolios!

Gemeni

Dimineata aveti tendinta de a va aventura in mai multe activitati deodata. Este o zi buna pentru castiguri financiare usoare, dar este indicat sa evitati speculatiile.  Prietenii va ajuta, dar ar fi bine sa ascultati si parerile celor apropiati.

Rac

Dimineata aveti tendinta sa criticati pe toata lumea si nu va convine nimic. S-ar putea sa va enervati pe un partener de afaceri sau pe seful direct. Va sfatuim sa va pastrati calmul. Evitati discutiile in contradictoriu cu colegii si cu persoana iubita!

Citeste previziuni pentru toate zodiile pe Huff.ro