HOROSCOP 14 MARTIE 2019. Multe zodii sunt lovite de astenie

HOROSCOP 14 martie 2019. Pestii se resimt si au nevoie de o zi de odihna. Astazi isi permit sa se relaxeze putin. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

13 mart. 2019, 14:24
HOROSCOP 14 MARTIE 2019. Multe zodii sunt lovite de astenie

HOROSCOP BERBEC

Cuvantul care iti vine in minte azi este abundenta, pentru ca apar o multime de lucruri utile in calea ta si numai de tine depinde cum le valorifici. Intalnesti multi oameni care iti pot fi de ajutor, apar oferte profitabile care merita puse in aplicare, vin informatii care te pot ajuta sa restabilesti echilibrul pe multe planuri ale vietii tale. Sunt ponturi concrete, nu simple pareri, deci te poti folosi de ele cat se poate de clar, dar numai de tine depinde cum le aplici in proiectele tale. Poate si banii ajung azi pe un teren promitator, chiar daca se si duc repede, dar macar ai de unde plati. Si e si asta o senzatie placuta de prosperitate!

HOROSCOP TAUR

Spune si altora prin ce ai trecut pana ai ajuns la nivelul actual, pentru ca pot invata si ei din eforturile altora. Nu a fost o ascensiune lina, ci una plina de hopuri si amanari, dar pe care le-ai depasit cu brio. Daca tot ai trecut peste toate cu succes, impartaseste-le si solutiile la acest gen de piedici. Nu te incapatana doar sa-i avertizezi ca exista si sa nu le dai si sfaturile de rigoare cum sa le rezolve, pentru ca ar fi o mare dovada de egoism. Daca tot ai reparat problema, ce te costa sa le dai si cateva informatii ajutatoare celor care urmeaza sa iti repete experienta? Nu esti singurul in aceasta situatie.

HOROSCOP GEMENI

Nu trece la etapa urmatoare a proiectului la care muncesti pana nu esti sigur ca ai inteles situatia corect, ca detii toate informatiile necesare si ca sunt indeplinite toate conditiile unei evolutii fara intrerupere. Daca ai scapat ceva din vedere, te vei intoarce din drum si iti va strica tot cheful si elanul. Nu te apuca, deci, de ceva nou daca esti inca prins in alte activitati care necesita concentrare. Ocupa-te de ele, du-le la indeplinire cu calm si abia dupa ce te vei elibera complet te poti gandi si la ce vrei sa faci dupa aceea. Nu incerca sa lucrezi pe doua fronturi simultan, pentru ca vei da piept cu propriile tale limite si neputinte.

HOROSCOP RAC

Fii corect in aprecieri si nu te arunca la o concluzie daca nu cunosti lucrurile in profunzime. Fii sigur ca ai adunat toate informatiile necesare si ai invartit situatia pe toate partile, ca nu cumva sa emiti o opinie incorecta sau partiala. Informeaza-te din surse sigure inainte de a extrage concluzia finala si mai ales detaseaza-te de miezul evenimentelor. Daca incerci sa exprimi o parere cat esti direct implicat, ai putea fi subiectiv si nu tocmai corect in estimare.

HOROSCOP LEU

Cine te are pe tine azi in echipa de lucru, are numai de castigat, pentru ca sfaturile primite de la tine se vor dovedi a fi salvatoare. Impartasesti cu drag ceea ce stii fara a astepta nimic in schimb, pentru ca aceasta este forma in care intorci si tu celor din jur ceva din serviciile pe care ti le-au oferit acestia cu alte ocazii. Esti un consilier intelept care ofera cele mai inteligente solutii chiar si la cele mai complicate probleme, pentru ca privesti lucrurile logic si impartial. Ceilalti ar trebui sa-ti urmeze indrumarile, pentru ca sunt sfaturi bune!

HOROSCOP FECIOARA

Cineva drag trece printr-un moment critic si suferi si tu alaturi de el, de parca ar fi problema ta. Pui mult suflet in necazurile altora, incat unii ar putea profita de bunavointa ta, tocmai pentru ca stiu ca te dedidi intru totul problemelor in care sunt implicati. Totusi, discerne cu mai multa grija cine merita cu adevarat ajutorul tau, ca nu cumva unii sa-ti spuna ca au cele mai mari probleme doar pentru ca stiu ca tu vei face tot posibilul sa-i ajuti. Unii chiar nu merita efortul, deci trebuie sa alegi cu grija cui ii oferi sprijinul!

HOROSCOP BALANTA

Abordezi o atitudine de copil curios sa vada ce va urma, fara nicio grija, fara nicio teama in suflet. E perfecta starea aceasta, simte-te ocrotit, convins ca cineva e mereu langa tine sa te apere si sa te indrume. Esti un copil al Universului care va primi toata grija si protectia divina, deci ce rost sa-ti faci atatea griji? Arunca-le in spatiu, lasa ingerii sa se ocupe de ceea ce tu numesti probleme, pentru ca nu au nicio valoare. Fii convins ca totul se rezolva ca prin farmec deci primeste totul cu inima impacata, linistita, sigur ca toate isi gasesc rezolvarea. Razi, zambeste, bucura-te, joaca-te, lasa copilul din tine sa se simta bine!

HOROSCOP SCORPION

Azi nu poti face ce vrei, din cauza unor persoane care au grija sa-ti atraga de fiecare data atentia ca nu esti decat un simplu executant, un pion pe tabla altuia de sah, stand la cheremul celor mai puternici. Nu esti lasat sa te exprimi in voie, si stai in banca ta din cauza acelor conditii ostile care te reduc la tacere. Te afli intr-un mediu marcat de restrictii, de reguli severe, de o oarecare rigiditate in care nu te poti simti in largul tau, chiar daca esti genul de om care isi accept usor pozitia de subaltern.

HOROSCOP SAGETATOR

Este un moment bun sa treci in revista etapele parcurse intr-un proiect la care ti-ai adus contributia in ultima perioada. Ajungi la concluzii importante perfecte pentru un final de etapa si le vei putea pune in aplicare imediat ce va fi posibil. Esti foarte preocupat de munca, de treburile pe care le-ai lasat neterminate la serviciu, dar si azi te poti concentra cu detasare si asupra lor, gasind unele din cele mai corecte solutii. Fiind mai relaxat, privesti altfel lucrurile.

HOROSCOP CAPRICORN

Pentru unii, ziua are un continut usor trist, poate pentru cei singuratici sau bolnavi, dar prezenta ta le poate aduce fericire. Adu-ti aminte si de cei care crezi ca ar avea azi nevoie de compania ta pentru ca tu le faci bine. Gasesti cuvantul potrivit, ai darul adecvat, gasesti usor gestul cel mai compatibili cu dorintele lor din acest moment, deci vei fi fericit doar pentru ca vei reusi sa alungi tristetea din ochii cuiva drag. Daca ai un prieten cu probleme sau o ruda in varsta sau care se simte singura, treci pe la ei sau da-le un telefon, aratand ca-ti pasa de soarta lui. Va fi cel mai minunat gest pe care il vei face si vei castiga recunostinta si dragostea lor.

HOROSCOP VARSATOR

O veste cu tenta oficiala iti cam da peste cap unele planuri, de parca ti se interzice sa duci mai departe ce ai inceput in felul in care ti l-ai propus inainte. Esti nevoit sa te supui unor reguli mai stricte, cu care nu ai fi de acord in mod normal, dar pentru ca ordinul vine de sus, de la cei mai puternici decat tine, nu poti face altceva decat sa spui da. Daca nu te supui acestui ordin, consecintele ar fi mai grave, deci mai bine taci si faci cum ti se spune decat sa atragi critici sau sanctiuni.

HOROSCOP PESTI

Ofera-ti ca bonus o ora de relaxare. E nevoie din cand in cand de un astfel de moment de meditatie, pentru ca numai in liniste totala, daca ai parte de asa ceva, si numai in singuratate, daca o alegi de buna voie, vei observa in interiorul tau dorinte care se vor implinite, idei care se cer scoase la iveala, solutii pe care nu ai avut curajul sa le folosesti. In astfel de clipe de totala detasare, poate chiar in cateva ore de somn sau leneveala in plus, s-ar putea sa primesti vise sau semne de sus, din ceruri, care ar trebui sa te puna pe ganduri. Sunt avertismente fine sau idei inspirate care pot sta la baza multor reusite: asculta-le, descopera-le, valorifica-le!