Horoscop 14 octombrie 2017: Se anunţă un weekend tensionat, ce zodii au probleme casnice

Horoscop 14 octombrie 2017. Previziuni pentru 14.10.2017! Racii au o perioadă financiară foarte bună.

13 oct. 2017, 14:45
Horoscop 14 octombrie 2017: Se anunţă un weekend tensionat, ce zodii au probleme casnice

Berbec

Numai de tine depinde sa restabilesti echilibrul intr-o situatie care nu ar face placere nimanui. In mana ta se afla leacul acestei situatii si vei descoperi ca orice problema are rezolvare daca adopti o atitudine optimista, tonica, pozitiva. Lupta cu starile depresive ale celor din jur, spune nu conditiilor impuse de altii, sari peste obstacole cu o atitudine de om liber, descatusat, care are in bagaj toate resursele necesare depasirii oricarui tip de blocaje. Nu exista porti inchise azi in calea ta, nu exista nu pot si nu exista abandon sau amanare. Spui un mare DA in fata provocarii inarmandu-te cu resurse uriase de se poate si astfel nimic nu te mai poate opri din avant!

Taur 

Fii atent la visele tale din timpul noptii, pentru ca atunci cand visezi, tu intri intr-un univers in care descoperi o multime de lucruri importante pentru tine. Din vis poti primi inspiratie, idei, solutii, sfaturi, revelatii, deci fa un efort, de dimineata, sa te concentrezi un pic la simbolurile onirice. Daca nu reusesti sa-ti explorezi singur visele, acelasi efect il pot avea rugaciunile, momentele de visare cu ochii deschisi, meditatia, muzica, deci asculta sfaturile divine ce-ti parvin prin aceste instrumente eficiente de comunicare cu lumea spirituala inalta.

Gemeni

O relatie superba incepe sa se infiripeze la orizont, dar esti abia la primele semne, nu te grabi deja la etapa urmatoare. Bucura-te de fiecare pas necesar in aceasta evolutie, pentru ca tot ce inveti acum, incetul cu incetul, va contribui la consolidarea acestei relatii. Ca e o relatie profesionala, una de prietenie sau una de dragoste, trebuie sa fii constient ca nimic nu se cladeste peste noapte si nu ajungi la telul suprem cat ai bate din palme. E nevoie de timp sa va cunoasteti mai bine, e nevoie de adaptarea fiecaruia la stilul unic al celuilalt, deci cladeste caramida cu caramida acest edificiu care arata deja foarte promitator. Sunt mari sanse ca aceasta relatie sa dureze mai apoi o viata!

Rac

Inarmeaza-te cu tot arsenalul tau de energie si de resurse, pentru ca esti pe cale sa intri intr-o adevarata competitie de idei si de forte pentru a obtine ceea ce iti doresti. Merita efortul, merita sa tragi tare, chiar si peste puterile tale, daca asa ti se pare, deoarece la final te asteapta rasplata maxima pentru tot ceea ce ai investit. Nu trebuie sa te temi nici de competitorii tai, nici de armele la care vor apela rivalii tai, pentru ca, de departe, tu ai un as excelent in maneca pe care vei sti sa-l scoti la lumina la momentul oportun pentru lovitura de gratie. Totul va iesi exact asa cum iti programezi tu in minte acum, deci materializeaza-ti gandurile!

Citeste continuarea pe huff.ro