Horoscop 14 septembrie 2017: Cuadratura Soarelui cu Saturn poate genera probleme. Previziunile Uraniei

Horoscop 14 septembrie 2017: Cuadratura Soarelui cu Saturn poate genera diferite obstacole, intarzieri si dificultati materiale. Ar fi bine sa nu va bazati pe promisiuni. Astazi totul se realizeaza mai greu decat de obicei.

13 sept. 2017, 10:17
Horoscop 14 septembrie 2017: Cuadratura Soarelui cu Saturn poate genera probleme. Previziunile Uraniei

Horoscop 14 septembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nevoia de independenta si libertate este resimtita acut in aceste zile, prin urmare e posibil sa provoci o furtuna in locul in care te afli si sa initiezi niste schimbari. Probabil exista destula agitatie in familie, pentru ca nu toata lumea iti intelege dorintele si nevoile. Pe de alta parte, orice schimbare are rostul ei si poate fi binevenita, dar nu e absolut necesar sa ti-i pui pe toti in cap.

Horoscop 14 septembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna in Gemeni iti indreapta atentia catre mijloace noi de castig sau te face constient de necesitatea de a-ti stabili noi priotitati in ce priveste administrarea finantelor. Este un prilej bun pentru a descoperi acele abilitati care, puse in slujba ta si a altora, sa-ti creasca bucuria sis a-ti aduca mai multa usurinta in tot ce faci.

Horoscop 14 septembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Curiozitatea, placerea de a descoperi tot mai multe informatii si lucruri noi, dar si atentia la propriile nevoi sunt accentuate astazi. Ai idei multe, atat de multe incat e posibil sa fii complet derutat. De aceea, e necesar sa iei lucrurile pe rand, sa-ti investesti judicious energia, doar in directiile importante pentru tine. De asemenea, ti-ar prinde bine sa notezi intentiile si dorintele.

Horoscop 14 septembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Luna se afla astazi intr-o zona a discretiei si izolarii, prin urmare e important sa fii atent, mai degraba la semnalele si mesajele subtile, decat la cele directe si fatise. E recomandat sa asculti mai mult decat vorbesti, sa te extragi putin dintr-un context agitat, pentru a vedea imaginea de ansamblu si a gasi solutiile optime in orice situatie.

Horoscop 14 septembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Zona prietenilor, relatiilor, proiectelor si aspiratiilor este astazi foarte dinamica. Informatiile circula cu rapiditate, vestile ajung la tine cat ai clipi, iar unele s-ar putea sa te provoace la nivel de resurse interioare sau materiale, sa te scoata din confort. Pe de alta parte, sunt posibile schimbari radicale de perceptie, de atitudine, de convingeri. Schimbari neasteptate sunt posibile si in ce priveste relatiile cu strainatatea.

Horoscop 14 septembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Se pare ca e necesar sa primesti si sa te adaptezi la niste schimbari, chiar daca nu le-ai programat si asteptat. In zona carierei, e nevoie de cateva schimbari, mai ales de perceptie, de gandire si abordare. Negocierea este instrumentul cel mai puternic de care dispui acum. Cu cat esti mai flexibil si mai deschis la comunicare, cu atat sunt mai mari sansele sa intorci o situatie incerta in favoarea ta.

Horoscop 14 septembrie 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Daca ti-ai incarcat agenda pentru astazi, e posibil sa te confrunti cu o stare de confuzie generata de tendinta de a te risipi in mai multe directii deodata. Iti propui multe, vrei multe, dar pentru a le realiza e nevoie de o organizare ceva mai riguroasa si de o anume disciplina a mintii. Astazi sunt posibile schimbari neprevazute, radicale, mai ales in privinta unor parteneriate si afaceri.

Horoscop 14 septembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru tine, Luna in Gemeni poate aduce in prim plan niste nevoi sau lipsuri. Pe de o parte, din cauza unor neintelegeri aparute in relatia cu un prieten, iar pe de alta parte, din cauza incapacitatii de a primi ceea ce altii sunt dispusi sa-ti ofere. Astazi e posibil sa primesti sprijin si sa gasesti resurse acolo unde te astepti mai putin. In plus, unele schimbari de directie si viziune sunt inevitabile.

Horoscop 14 septembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Traversezi o perioada intensa, mai ales la nivel de parteneriate, relatii, afaceri in asociere cu altii. Se produc schimbari, ai parte de surprize, lucrurile isi schimba forma de la o zi la alta. Cu toate acestea, acum e important sa-ti clarifici ce vrei, cu cine vrei sa construiesti o afacere, care este calea potrivita pentru tine. Astazi e nevoie si de ceva diplomatie pentru a depasi eventualele tensiuni.

Horoscop 14 septembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ai sansa sa faci schimbari radicale in orice zona de viata care a devenit neproductiva sau nu te mai inspira. Chiar daca unele schimbari par nepotrivite, ele te determina sa te repozitionezi, sa-ti pui intrebari, sa gasesti solutiile optime, mai ales in ce priveste locul de munca, parteneriatele, relatiile de orice tip.

Horoscop 14 septembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Luna in Gemeni te poate ajuta sa privesti totul cu mai multa senintate si sa faci astfel incat totul sa para mai usor. Chiar daca pot aparea blocaje la nivel de resurse materiale sau de alta natura, creativitatea te ajuta inclusiv in aceasta privinta, astfel ca poti gasi solutii ingenioase in orice situatie. Pe de alta parte, in ce priveste zona profesionala si relatiile de lucru, e posibil sa generezi schimbari radicale.

Horoscop 14 septembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

S-ar putea sa fie necesara ceva munca de lamurire cu partenerul tau sau cu un colaborator, pentru a accepta ideile tale si a gasi o cale comuna de exprimare si cooperare. Luna se afla in Gemeni, in zona sufletului, asa ca este o zi potrivita pentru a-ti pune niste intrebari cu privire la dorintele tale, la ce anume te face sa te simti in siguranta, iubit si pretuit.