Horoscop 15-21 ianuarie 2018: Cum stai cu iubirea săptămâna viitoare

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

RomaniaTV.net
14 ian. 2018, 08:33
Horoscop 15-21 ianuarie 2018:  Cum stai cu iubirea săptămâna viitoare

BERBEC

Viaţa ta sentimentală pare să fie din ce în ce mai plăcută în această săptămână, şi acum e doar începutul!

Dacă eşti singură, insistă pe lângă acel bărbat pe care ai pus ochii fără să fii sufocantă. Cu puţină tactică şi diplomaţie vei reuşi să îl aduci în braţele tale. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă sau ai copii, responsabilitatea trebuie să fie cuvântul cheie!

TAUR

E un moment bun de a încerca să reiei unele legături mai vechi cu persoane la care ai ţinut.

Poate fi vorba despre un fost iubit sau despre o rudă cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Cu toate că între voi au existat unele tensiuni care v-au îndepărtat, acum cu siguranţă le-ai dat uitării şi poţi privi altfel lucrurile. Nu încerca să reîncălzeşti ciorba, dar măcar fiţi prieteni!

GEMENI

Relaţia ta de cuplu nu traversează cea mai bună perioadă, iar tu şi partenerul tău de viaţă v-aţi distanţat considerabil.

Încearcă să nu laşi această răceală să vă despartă fără să vă daţi seama sau să acţionezi răzbunător atunci când nu îţi convine ceva. Astrele te avertizează că orice pas greşit îţi va duce viaţa sentimentală într-o situaţie nedorită. 

RAC

Este foarte important să îţi faci mai multe planuri alături de partenerul tău, astfel acesta va crede că nu mai contează pentru tine.

Din fericire, îţi vei da seama la timp de greşelile pe care le faci şi vei remedia imediat situaţia. Dacă aveţi ceva de făcut, puneţi-vă de acord şi ascultaţi-vă şi respectaţi-vă reciproc dorinţele. 

Citeşte mai multe pe eva.ro