HOROSCOP 15 – 21 octombrie Camelia Pătrăşcanu. Bani, sănătate, amor, carieră. Ce zile avantajează fiecare zodie

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrologice pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 15 - 21 octombrie 2018.

14 oct. 2018, 12:13
HOROSCOP 15 – 21 octombrie Camelia Pătrăşcanu. Bani, sănătate, amor, carieră. Ce zile avantajează fiecare zodie

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. BERBEC – pot fi geloși pe succesul cuiva sau pe partenerul de viață

– au nevoie de foarte multă atenția sau de servicii din partea persoanele pe care le solicită

– zilele de miercuri și joi, tensionate, au parte de surprize, de unele refuzuri

– dacă-și temperează nervii și renunță la gelozie sau la competiție, în weekend au toate șansele să se împace, să înțeleagă, să se calmeze. 

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. TAUR – pun accent pe relații

– sunt întâlniri chiar și cu superiori sau cu șefii, aici pot fi unele tensiuni, fie pentru că li se cer răspunsuri, fie pentru că trebuie să se adapteze sau să facă ceva ce li se cere, dar n-au foarte multă expertiză, le-ar prinde bine sfaturi sau o persoană pe care să conteze. 

– toată săptămâna este pentru muncă.

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. GEMENI – activitate intensă, să nu se bage în activități pe care nu le stăpânesc foarte bine 

– acte care-i surprind miercuri și joi, trebuie să fie deschiși la date noi, să aibă o agendă flexibilă și o atitudine maleabilă. 

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. RAC – proiecte originale, idei, care e bine să fie puse în practică

– au nevoie de suport, nu trebuie să se bazeze pe banii altora, tot ceea ce fac să facă prin forțe proprii și să câștige mai multă independență în tot ce fac în această săptămână.

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. LEU – pun accent pe interes, pe comoditate și pe confort, pe relaxare, pot primi musafiri, se pot pregăti pentru un eveniment ceremonios

– în ceea ce privește relațiile parteneriale, sunt destul de multe tensiuni, dacă sunt provocați, reacționează violent și acasă și la muncă.

– miercuri și joi nu-și stăpânesc cuvintele sau nervii. 

HOROSCOP 15 – 21 octombrie. FECIOARĂ –  au foarte mult de învățat sau de transmis învățătură, informație acumulată, unele scriu, altele vorbesc foarte mult în această săptămână. 

Citeşte mai  multe aici