Horoscop 15 aprilie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 15 aprilie 2015. Banii şi planul financiar vor fi principalele aspecte domina de astre în ziua de miercuri.

RomaniaTV.net
14 apr. 2015, 10:41
Horoscop 15 aprilie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 15 aprilie 2015 – Berbec

Ai noroc la bani astazi, pentru ca, pe langa sursa ta principala de venit pe care te poti baza, s-ar putea sa mai apara una exact cand aveai mai mare nevoie de o infuzie de capital. Dar banii, desi au de unde sa vina, se si duc, pentru ca aceeasi bani ii ai deja programati pe caprarii pentru a face fata unei liste lungi de cheltuieli. Dar altceva e sa platesti facturile cand ai suficienti bani la dispozitie decat sa tragi de fiecare leut. Sentimentul de prosperitate care te cuprinde azi e benefic pentru a-ti decide corect toate afacerile, fara a dezechilibra deloc balanta. Banii vin, banii se duc, important e ca echilibrul se mentine.

Citeşte şi Horoscop: Ce secrete intime ai, în funcţie de zodie

Horoscop 15 aprilie 2015 – Taur

Desi ai impresia ca tot dai si dai banii si nu se mai intorc la tine, e o senzatie gresita! A da bani nu inseamna ca e ceva rau, important e ca ai de unde da, deci priveste situatia si din acest punct de vedere. Bine ca ai resursele potrivite pentru a face fata listei de cheltuieli si cumparaturi, si remarca diferenta dintre: trebuie sa dai bani si ii ai si sa dai bani cand n-ai un sfant in buzunar, ca atare nu privi gestul de a deschide portofelul ca pe un motiv de stres, ci zi mersi ca ii ai! Cheltuielile, chiar daca sunt mai mari ca de obicei acum, vor avea intr-un final si conotatii pozitive, deci merita investitia!

Horoscop 15 aprilie 2015 – Gemeni

Nu trece la etapa urmatoare a proiectului la care muncesti pana nu esti sigur ca ai inteles situatia corect, ca detii toate informatiile necesare si ca sunt indeplinite toate conditiile unei evolutii fara intrerupere. Daca ai scapat ceva din vedere, te vei intoarce din drum si iti va strica tot cheful si elanul. Nu te apuca, deci, de ceva nou daca esti inca prins in alte activitati care necesita concentrare. Ocupa-te de ele, du-le la indeplinire cu calm si abia dupa ce te vei elibera complet te poti gandi si la ce vrei sa faci dupa aceea. Nu incerca sa lucrezi pe doua fronturi simultan, pentru ca vei da piept cu propriile tale limite si neputinte.

Horoscop 15 aprilie 2015 – Rac

Cuvantul care iti vine in minte azi este abundenta, pentru ca apar o multime de lucruri utile in calea ta si numai de tine depinde cum le valorifici. Intalnesti multi oameni care iti pot fi de ajutor, apar oferte profitabile care merita puse in aplicare, vin informatii care te pot ajuta sa restabilesti echilibrul pe multe planuri ale vietii tale. Sunt ponturi concrete, nu simple pareri, deci te poti folosi de ele cat se poate de clar, dar numai de tine depinde cum le aplici in proiectele tale. Poate si banii ajung azi pe un teren promitator, chiar daca se si duc repede, dar macar ai de unde plati. Si e si asta o senzatie placuta de prosperitate!

Citeşte şi Horoscop: Verbul care ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Horoscop 15 aprilie 2015 – Leu

Cu cat pastrezi discutia pe un ton mai bland si mai pasnic, cu atat sansele de a aplana orice probleme de cuplu sunt mai mari. Discuta cu jumatatea ta cu multa toleranta si diplomatie, tine-ti sub control nervii sau furia, si adu-ti aminte ca intotdeauna exista o solutie chiar si la cele mai neplacute conflicte. Stati de vorba, va ascultati reciproc opiniile si pozitia, si vei vedea ca orice disputa se poate aplana ca prin farmec. Chiar si vechi neintelegeri sentimentale pot cunoaste acum o echilibrare, fiind o zi buna pentru impacari, reconcilieri sau reluarea unor relatii ajunse in impas. Fiecare tabara vrea asta!

Horoscop 15 aprilie 2015 – Fecioara

Esti mai puternic decat ai crede, deci foloseste-ti talentele in tot ce doresti sa obtii. Sta in puterea ta sa-ti realizezi orice vis, sa pornesti orice plan maret, si nu are rost sa-ti faci griji in nicio directie. Valorifica-ti talentele care te fac unic si te scot mai bine in evidenta pe oriunde te-ai duce. Ai incredere in ceea ce este doar al tau si lasa si modestia si timiditatea deoparte, nu e cazul sa le arati, chiar daca in sinea ta exista si astfel de urme. De data aceasta e nevoie de o maxima incredere in tine insuti, in valoarea ta, pentru ca sigur ai un as in maneca de care merita sa te folosesti cu brio!

Horoscop 15 aprilie 2015 – Balanta

Numai cu iubire si intelegere poti trata situatia brusca ce te ia azi prin surprindere. Altadata ai fi reactionat impulsiv, agresiv, sub imperiul nervilor, dar de data aceasta dai dovada de imensa toleranta si tratezi totul cu calm. Nu te grabesti, nu te aprinzi ca o flacara, ci incerci sa privesti lucrurile cu un dram de detasare. Asculti ce-ti transmite inima, care iti spune ca nu te agiti, ca nervii strica totul, deci priveste lucrurile cu sufletul deschis. Nu te lasa influentat de factorii de stres din jur, ci continua sa privesti totul zambind, fara graba.

Horoscop 15 aprilie 2015 – Scorpion

Ai facut parte, o vreme, dintr-un grup mai larg de persoane adunat in jurul unui scop comun, dar nimic nu e vesnic. Nici prieteniile nu dureaza o viata, nici colaborarea de grup nu e pentru totdeauna, ci a venit vremea sa te retragi din acest mediu si sa-ti cauti alt sens. Priveste inapoi, la perioada in care ai fost parte din acest grup, cu deplina recunostinta, pentru ca ai invatat multe de la acei oameni care ti-au tinut companie o vreme. A fost un schimb reciproc de idei, de opinii,d e energii, de sprijin, dar acum e timpul sa pleci. Grupul se destrama si numai de voi depinde ce amintire va veti purta unii altora de acum inainte.

Citeste mai mult in RevistaTeo.