Horoscop 15 octombrie 2017. O zodie primeşte bani. Previziuni complete pentru duminică

Horoscop 15 octombrie 2017. Citiţi reviziunile astrale pentru ultima a zi a săptămânii. Este jumătatea lunii. perioadă de cumpănă, citeşte cum sunt influenţate zodiile.

14 oct. 2017, 10:58
Horoscop 15 octombrie 2017. O zodie primeşte bani. Previziuni complete pentru duminică

BERBEC:

Finalul săptămânii este perfect pentru a petrece timp alături de persoana iubită. Cu toate acestea, e posibil să fii solicitat pentru o sarcină de serviciu. Ai grijă să nu îl dezamăgești pe cel drag! Duminică ai succes în activitățile sociale.

TAUR:

Simți nevoia să te odihnești, lângă cei dragi. Cauți să faci anumite modificări în ceea ce privește locuința ta. Din fericire, vei primi o sumă frumușică de bani, cu care să îți îndeplinești aceste dorințe. O rudă apropiată se poate îmbolnăvi.

GEMENI:

Vei avea parte de întâlniri plăcute și discuții amicale, în special în aer liber. Vei simti aprecierea celor dragi și vei fi ascultat cu interes. Vei profita de această atenție pentru a-ți prezenta un punct de vedere.

RAC:

Se vor ivi cheltuieli neașteptate, fie un cadou, fie ceva pentru casă. Din fericire, urmează o perioadă bună din punct de vedere financiar pentru tine. Ai grijă atunci când vorbești, pentru că riști să superi sau să dezamăgești pe cineva.

LEU:

Ai o super energie și vrei să începi o mulțime de proiecte. Ești pregătit să îți schimbi viața, mai ales pe plan emoțional. Totuși, fii atent să îți alegi cu grijă vorbele și gesturile, pentru a nu stârni antipatii.

FECIOARĂ:

Ar fi bine să profiți de weekend pentru odihnă și relaxare. Ai nevoie de puțină meditație și timp petrecut cu tine. Ai grijă să nu te mai gândești la lucruri materiale, precum probleme cu banii, căci astrele îți sunt favorabile și acestea se vor rezolva.

BALANȚĂ:

Ai un farmec personal deosebit, motiv pentru care mulți oameni își vor dori să petreacă timp alături de tine. Fie că e vorba de planul profesional, sau social, vei fi apreciat și îți vor fi recunoscute meritele.

SCORPION:

Vei fi în centrul atenției, mai ales dacă petreci timp în familie. S-ar putea să primești șansa de a avansa în carieră, ori un nou loc de muncă. Nu te grăbi și calculează cu atenție dacă ai de luat o decizie.

SĂGETĂTOR:

Vei fi interesat de studii sau călătorii. Simți nevoia să evadezi din rutina cotidiană. Din fericire, ai un anturaj dornic să petreacă timp alături de tine. Vei avea un sfârșit de săptămână de vis!

CAPRICORN:

Vei avea o mulțime de probleme în legătură cu banii și bunuri comune cu alții. E bine să achiți anumite datorii, pentru că oricum urmează să primești o sumă de bani. Un ajutor material o să apară, atunci când te aștepți mai puțin.

VĂRSĂTOR:

Vei avea o mulțime de discuții, de altfel e incurajat dialogul. Vei vorbi cu partenerul de viață despre viitor sau cu parteneri de afaceri despre anumite planuri. Vei trasa direcții noi în viața ta.

PEȘTI:

E bine să profiți de timpul liber ca să analizezi situația de la serviciu. Cu siguranță e loc de îmbunătățiri, așa că analizează ce îți dorești. Ai curaj să visezi, căci dorințele îți pot deveni realitate!