Horoscop 16-22 ianuarie. Cum stai cu iubirea în săptămâna 16-22 ianuarie

Horoscop 16-22 ianuarie. Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

15 ian. 2017, 09:59
Horoscop 16-22 ianuarie. Cum stai cu iubirea în săptămâna 16-22 ianuarie

Capricorn

Nu pleca urechea la ce spune lumea în aceste zile, pentru că nici nu o să-ţi vină să crezi ce auzi. Orice persoană căreia îi permiţi să se bage în relaţia ta de cuplu va reuşi să ţi-o distrugă iremediabil. Orice nelămurire ai avea, vorbeşte sincer cu partenerul tău de viaţă şi întreabă-l orice până găseşti răspunsurile de care ai nevoie. 

Vărsător

Săptămâna aceasta vei avea ocazia să cucereşti pe cineva pe care ai pus ochii de multă vreme. Este foarte important să ştii ce vrei, altfel te vei trezi cu un iubit pe care apoi să îl regreţi. Dacă eşti deja angajată într-o relaţie serioasă, atunci există riscul apariţiei primelor certuri serioase între voi. E un semnal de alarmă!

Peşti

Situaţia nu este deloc roz pe plan sentimental pentru tine în această săptămână. Faptul că nu mai există comunicare între tine şi partenerul de viaţă de ceva vreme poate provoca o izbucnire de reproşuri şi vorbe urâte. Ai mare grijă ce spui, altfel vei putea face răni care nu se vor închide prea uşor. Dacă vrei să continui, luptă pentru a-ţi salva relaţia!

Berbec

Încearcă să acorzi mai multă atenţie partenerul de viaţă în această săptămână, mai ales când ai mai mult timp liber. Dacă eşti egoistă şi te gândeşti doar la tine, atunci e posibil ca reproşurile să nu întârzie să apară. Dacă eşti singură, profită de oportunităţile care ţi se oferă şi dă curs invitaţiilor din partea admiratorilor. 

Taur

Relaţia dintre tine şi iubitul tău evoluează neaşteptat de mult în aceste zile. Dacă eşti căsătorită, şi conexiunea dintre tine şi soţ se îmbunătăţeşte, veste bună în ambele cazuri fiind că nu aţi depus niciun efort în acest sens. Lucrurile par să se aşeze între voi, iar recentele evenimente prin care aţi trecut v-au făcut mai puternici. 

Citeşte mai mult pe eva.ro