HOROSCOP 16-25 iulie 2018: Sfârşitul lunii aduce pasiune, dar şi tensiune în relaţii. Previziunile amoroase ale săptămânii

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

15 iul. 2018, 07:30
HOROSCOP 16-25 iulie 2018: Sfârşitul lunii aduce pasiune, dar şi tensiune în relaţii. Previziunile amoroase ale săptămânii

BERBEC

Nu vei reuşi să te bucuri de cei dragi decât în weekend, pentru că restul zilelor vor fi destul de încărcate profesional. Nimic nu te împiedică, însă, să te concentrezi la maximum pe iubitul sau soţul tău în cele două zile. Nu ar strica să îi propui să plecaţi într-o plimbare romantică doar voi doi, cu siguranţă va fi deschis ofertei. Dacă eşti singură, prietenii îţi vor ocupa tot timpul!

TAUR

Nu se anunţă o săptămână prea bună pentru tine pe plan sentimental, însă tot răul spre bine. Vor fi prezente certuri şi contradicţii, şi cu toate că în acele momente e tragic, apoi veţi fi mulţumiţi că aţi adus anumite subiecte în prim plan. Orice nemulţumire discutată are şanse mai mari de a avea o rezolvare, dar aveţi totuşi grijă să nu fiţi prea temperamentali şi să vă spuneţi lucruri pe care să le regretaţi ulterior. 

GEMENI

În această săptămână, tu şi partenerul tău descoperiţi că sunteţi extrem de diferiţi unul faţă de celălalt. Cu toate că între voi există iubire, faptul că aveţi pasiuni şi idei total opuse se va răsfrânge asupra relaţiei voastre. Va fi foarte dificil să ajungeţi la un consens şi e nevoie de multe compromisuri pentru a crea o conexiune mai mare între voi. Dacă consideri că merită efortul, fă-o fără să mai stai pe gânduri!

RAC

În primele zile ale acestei săptămâni te vei enerva destul de mult pe partenerul tău de viaţă. E posibil ca unele probleme ale acestuia, cel mai probabil profesionale, să vă afecteze atmosfera din viaţa de cuplu. Cu toate că încerci să îl faci să se simtă cât de bine poţi, acesta este reticent şi mereu nervos. Nu va dura mult până când îi vei răspunde la fel, dar tensiunile create vor face şi mai mult rău. Încearcă să îl laşi singur să se liniştească!

Citeşte mai multe pe eva.ro