HOROSCOP 16 aprilie. La ce să fii atent în prima zi de weekend

Weekendul se anunţă interesant pentru toţi nativii zodiacului.  Cine sunt favoriţii astrelor, află din horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

RomaniaTV.net
15 apr. 2016, 13:03
HOROSCOP 16 aprilie. La ce să fii atent în prima zi de weekend

Horoscop 16 aprilie 2015 – Berbec

Ceea ce iese din mainile tale e demn de laude pentru ca esti serios, te apleci cu maxima concentrare asupra sarcinii asumate si esti un perfectionist. Nu te lasi pana nu duci la indeplinire acel proiect si, mai ales, pana nu-l faci perfect, pentru ca ai incredere maxima in calitatile tale si stii ca poti face ceva ireprosabil. Tine-te de aceste sarcini asumate si du la indeplinire ce ai inceput, convins ca totul va iesi ca la carte. Succesul nu e departe la investitia de forte pe care o dedici acestui scop si tragi tare, constient ca numai de tine depinde reusita.

Horoscop 16 aprilie 2015 – Taur

E o placere sa intri azi in legatura cu o societate pe care o consideri cumva superioara, deasupra altora, si faptul ca faci si tu parte din ea, te incanta, te maguleste, te face sa fii foarte mandru de tine. Fa tot posibilul sa ramai in acest mediu elitist, care te pune intr-o lumina foarte buna, semn ca valoarea iti este recunoscuta, ca ai evoluat mult, ca esti apreciat asa cum meriti. De fapt, o treapta mai sus in ascensiunea ta socio-profesionala e motivatia perfecta pentru tine sa inveti si mai mult, sa devii si mai bun, sa te auto-perfectionezi in permanenta.

Horoscop 16 aprilie 2015 – Gemeni

Nu te poti integra in mediul in care nimeresti astazi, pentru ca lumea discuta doar despre lucruri neimportante, despre rutina de zi cu zi, despre maruntisuri care pe tine nu te preocupa absolut deloc. Nu-ti poti gasi locul printre acestia, deoarece ei sunt obsedati de nimicuri pe care tu nici macar nu le remarci, daramite sa le si discuti cu ardoare? Te simti exclus din acel mediu tocmai datorita nivelului diferit in care privesti lucrurile, dar decat sa te cobori la nivelul lor si sa discuti despre nimicuri, mai bine sa ramai pe din afara, cautand oameni cu care te simti pe aceeasi lungime de unda.

Horoscop 16 aprilie 2015 – Rac

Toate lucrurile potrivite vin exact la momentul potrivit, deci nu pretinde alt ritm de evolutie, deoarece acesta este cel mai bun pentru tine. Chiar daca ajungi mai lent la anumite scopuri, chiar daca rabdarea iti este pusa din greu la incercare, merita sa accepti aceasta evolutie lenta, pentru ca tot ce intalnesti pe parcurs are un rost, la urma urmei. Nu grabi lucrurile, nu sari peste etape, nu renunta daca nu ajungi repede acolo unde doreai, ci mergi pas cu pas, etapa cu etapa, convins ca asa e cel mai bine pentru rezultatele care te asteapta la capat.

Horoscop 16 aprilie 2015 – Leu

Asculta cu luare aminte ce-ti transmite inima, pentru ca de acolo vin acum cele mai folositoare indicii cu privire la ce ai de facut de acum inainte. Emotiile sunt mesajele prin care intuitia sau sufletul te indruma spre ceea ce e mai potrivit pentru tine. Daca ceea ce simti e negativ, apasator, trist, inseamna ca trebuie sa te opresti din ceea ce doreai sa faci, ca sensul nu ti se potriveste. Daca insa simti entuziasm, atractie, fericire, apuca-te imediat de treaba si pune-ti in practica gandurile, pentru ca ele anunta o directie favorabila. Vezi ce simti si actioneaza conform polaritatii emotiei resimtite.

Horoscop 16 aprilie 2015 – Fecioara

Ai ceva pe suflet, dar nu e bine sa pastrezi totul inchis in tine. Cauta persoana cea mai potrivita pentru a-i face o marturisire sincera, pentru ca te vei simti mult mai bine dupa aceea. Exista cineva alaturi de tine care merita increderea ta, merita sa-i spui ce te doare, ce te macina, ce-ti provoaca teama, deoarece sfaturile pe care ti le va oferi vor fi de mare valoare. De fapt, el iti va impartasi din experienta sa de viata, pentru ca a trecut si el prin momente similare celor prin care treci tu acum si stie exact ce trebuie facut ca sa depasesti impasul. Deschide-ti inima in fata lui, spune-i ce simti, apoi urmeaza-i indrumarile.

Horoscop 16 aprilie 2015 – Balanta

Ai impresia ca s-au strans in jurul tau numai oameni critici, recalcitranti, puti pe harta si, cu asemenea anturaj, bati pasul pe loc fara sa construiesti nimic bun. Decat cu asemenea tovarasi, mult mai bine ti-ar fi de unul singur, ca atare, daca vezi ca nu te poti integra deloc in grupul strans in jurul tau, mai bine faci opinie separata si incerci sa-ti duci treburile la capat fara ajutorul nimanui. Adevarul e ca, decat cu asa tovarasi, care spun nu la tot ce propui, care comenteaza tot ce faci, mai degraba te izolezi pentru o zi si-ti vezi de treburile tale fara a te consulta cu nimeni. N-ai cu cine coopera azi!

Horoscop 16 aprilie 2015 – Scorpion

Ai mare noroc de persoana care iti apare astazi in cale cu indrumari intelepte, cu sfaturi utile, cu lectii excelente de viata. Ai enorm de invatat de la el, deci stai cu urechile palnie la tot ce-ti poate transmite, pentru ca joaca rol de mentor pentru tine. El iti poate da raspuns la zeci de intrebari, iti transmite exact informatia de care aveai nevoie, te poate ajuta sa faci lumina in mintea ta un pic dezordonata, deci asculta-i povetele cu respect si incredere, fara a te incapatana degeaba si fara a lasa orgoliile sa te conduca. Stie ce spune si-ti vrea numai binele!

Horoscop 16 aprilie – Sagetator

Stresul devine coplesitor astazi incat te face sa reactionezi aiurea la diversele provocari care se ivesc in cale. Inainte de a lua decizii capitale, incearca sa te linistesti, ca sa nu iti exprimi ultimul cuvant intr-un moment de stres maxim. Ai putea regreta mai apoi ca nu ai gandit mai indelung, ca nu ai luat decizii in momente mai linistite, ci sub imperiul emotiilor negative de moment. Se poate vorbi de o criza, cand nervii te-ar putea face sa actionezi ciudat, agresiv, impulsiv, stricand totul peste noapte. Ia o pauza daca vezi ca esti prea agitat, pentru ca nu poti chibzui sau hotari corect la nervi.

Horoscop 16 aprilie 2015- Capricorn

Treci printr-un proces de transformare, dar nu te afli in cea mai buna stare emotionala. In loc sa te inarmezi cu rabdare, cu energie pozitiva, cu incredere, te lasi coplesit de pesimism si negativism. Il iei pe nu pot in brate si la tot ce ti se cere, te retragi, fara macar sa incerci sa vezi ce iese. Uneori, chiar si pesimismul poate fi motivatia de a lua taurul de coarne si a porni intr-o directie mai buna, deci nu te lasa coplesit de oboseala psihica ce te cuprinde, ci transforma insatisfactia in ambitia de a arata ca esti in stare de miracole chiar si cand conditiile nu sunt prielnice succesului. Poti, capul sus!

Horoscop 16 aprilie 2015- Varsator

Prietenia se mentine prin gesturi reciproce si sincere de devotament si afectiune. Apreciezi foarte mult emotia cu care te invaluie un prieten apropiat, si esti incantat ca ai norocul sa ai pe cineva atat de bun alaturi de tine. Ti-a demonstrat in repetate randuri cat de fidel iti este, cat de mult tine la tine si cate e capabil sa faca atunci cand ai nevoie de ajutorul sau. Sigur ca si tu esti in stare de aceleasi gesturi de altruism oricand are nevoie, iar azi a venit un astfel de moment sensibil cand ii poti oferi ceva la fel de frumos si de valoros in schimbul prieteniei sale sincere si puternice.

Horoscop 16 aprilie 2015- Pesti

Ai grija la comportamentul pe care il expui in ochii lumii azi, pentru ca unii ridica din spranceana la declaratiile tale, la cuvintele pe care le folosesti, la imaginea ta pe care o pui in lumina. Comporta-te ca la carte, moral si just in toate, pentru ca unii abia asteapta sa-ti gaseasca cel mai mic cusur pentru a te eticheta in functie de o minora hiba. Cat timp tu nu te simti vinovat de nimic si faci totul cum se cade, nu ai motive sa te ingrijorezi, dar exista suficienti oameni care iti cauta nod in papura si daca insistenta, chiar vor gasi ceva de care sa se agate. Nu le da satisfactie: fii ireprosabil!