HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE 2014: Feriţi-vă de întâlniri!

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE 2014:  O parte din Lei se confrunta cu probleme personale, iar Gemenii au o zi activa.

15 sept. 2014, 18:08
HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE 2014: Feriţi-vă de întâlniri!

Horoscop berbec Marti 16 Septembrie 2014
Toti membri semnului se impart in dorinte si aspiratii. Mai exact vorbim de dorinta bidirectionala, dar nu puteti satisface simultan. In dragoste planificati o noua dezvoltare.

Horoscop taur Marti 16 Septembrie 2014
Aspiratiile pentru dragoste si trai bun, vor domina din nou viata de zi cu zi. Pot exista unele imbunatatiri sensibile, aveti nevoie de dragoste puternica si pasiuni fierbinti.

Horoscop gemeni Marti 16 Septembrie 2014
Gandurile si emotiile sunt luate in intregime din ziua de azi plina de activitate. Rudele vor face tam-tam cu putini nervi, dar nu se vor isca conflicte. Asteptati-va la ceva serios in viata de cuplu.

Horoscop rac Marti 16 Septembrie 2014
Pentru unii reprezentanti, aceasta zi va fi cu siguranta destul de grea. Cel mai adesea este vorba de dragoste sau relatii, unde pot exista inconveniente evidente foarte mari, iar in unele situatii se poate vorbi direct de tristete.

Horoscop leu Marti 16 Septembrie 2014
Unii Lei sunt destul de suprimati de problemele personale. Acest lucru vine cel mai adesea dintr-o cearta cu partenerul intim. Situatia este foarte tensionata si va ruineaza planurile. Nu va grabiti sa trageti concluzii si luati in considerare relatia.

Horoscop fecioara Marti 16 Septembrie 2014
Cea mai proasta zi se intoarce cu o negociere sau va forteaza sa luati o decizie, printr-o cursa competitionala. Aceasta situatie este extrem de tensionata, iar participantii vor beneficia de toate fondurile – permise si nepermise.

Horoscop balanta Marti 16 Septembrie 2014
Desi astazi unele Balante se vor confrunta cu unele probleme de afaceri, a doua zi le va putea rezolva fara probleme. Este o perioada pozitiva atat in plan personal cat si financiar.

Horoscop scorpion Marti 16 Septembrie 2014
Azi nu planificati nimic serios. Amintiti-va, totusi, ca lucrurile care au ramas nerezolvate cu ceva timp in urma, pot deveni o sursa de probleme. Este posibil sa va confruntati cu o situatie neplacuta.

Horoscop sagetator Marti 16 Septembrie 2014
Majoritatea Sagetatorilor vor primi vesti foarte bune. In cele mai multe cazuri este vorba de afaceri, care se refera la cresterea angajamentelor, si care ar putea creste favorabil venitul dumneavoastra.

Horoscop capricorn Marti 16 Septembrie 2014
Reprezentantii zodiei Capricorn au oportunitati minunate de a reusi atat pe plan profesional cat si personal. Indiferent de situatii, trebuie mereu sa va bazati pe propriile forte.

Horoscop varsator Marti 16 Septembrie 2014
Astazi nu este indicat sa mergeti la intalniri sau la evenimente importante. Unele persoana va pot incuraja sa faceti actiuni nedorite, asa ca nu va lasati influentati.

Horoscop pesti Marti 16 Septembrie 2014
La nivel personal, multi Pesti intampina modificari in relatia cu rudele sau persoane din medii prietenoase. Aceia dintre dvs care au rupt relatia cu cineva drag pentru orice motiv, au din nou sansa sa se impace.

Sursa: bewoman.ro