Horoscop 16 septembrie 2015: Leii se schimbă în bine

Horoscop 16 septembrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele.

RomaniaTV.net
15 sept. 2015, 13:00
Horoscop 16 septembrie 2015: Leii se schimbă în bine

Horoscop 16 septembrie 2015 – Berbec

Unele lucruri cer o schimbare radicala, dar nu trebuie sa te ocupi doar de efecte, ci si de cauza lor. Ca atare cauta sursa actualelor tale probleme si intervino direct acolo! Detii toate instrumentele pentru a redresa situatia cu brio, si rabdare, si intelepciune, si capacitate de concentrare, si solutii concrete de a stabiliza din nou balanta. Nu te multumi sa schimbi cateva fleacuri de pe parcurs, ci cauta sa te intorci chiar de la primul pas facut, pentru ca inca se mai poate face ceva. Probabil ai sansa de a o lua de la capat, un nou inceput, strici tot ca sa reconstruiesti totul ca de data aceasta sa iasa mult mai bine. Reset and restart!

Horoscop 16 septembrie 2015 – Taur

Tot amani un moment decisiv de care depind unele proiecte de serviciu. Nu te simti foarte pregatit pentru confruntarea cea mare, de aceea tot cauti scuze sa scapi de raspundere. Probabil mai ai ceva de lucrat, de studiat, de acumulat, nu detii toate resursele necesare si, daca intri acum in competitie, nu vei lua nota maxima. E bine sa recunosti deschis ca nu esti pregatit si sa ceri o amanare a termenului, decat sa te implici si sa nu faci fata asa cum ai dori. Pe de alta parte, poate amanarea vine pur si simplu asa, din senin, fara sa ceri tu o derogare, ca atare e un noroc pentru tine ca ti se mai ofera un ragaz. Profita de el si aduna repede resursele lipsa!

Citeşte şi HOROSCOP ŢIGANESC pentru luna OCTOMBRIE 2015: Surprize neplăcute în Casa Banilor

Horoscop 16 septembrie 2015 – Gemeni

Simti ca cineva mult mai puternic decat tine, din alte dimensiuni, iti ghideaza pasii in directii noi, si pentru ca nu detii tu controlul, asa cum iti place de obicei, esti nesigur pe tine. Mai lasa si destinul sa te duca unde vrea el, fara sa tii tu volanul strans in maini, pentru ca nu ai de unde sa le stii tu pe toate. Vei vedea ca tot ce se petrece acum in calea ta e spre binele tau deci nu are rost nici sa te temi, nici sa te opui. Esti in siguranta si vei primi, la final, exact ce ti se potriveste. Lasa-te dus de val: totul va fi bine!

Horoscop 16 septembrie 2015 – Rac

Ai nevoie de ajutor pentru a depasi un moment de slabiciune fizica. Asculta sfaturile experimentate ale unei persoane care a trecut deja prin momente similare si a depasit cu bine impasul. Foloseste reteta sa de succes si iti vei reveni repede la normal. Nu pierde vremea cu propriile experimente cand poti aplica mult mai repede ponturile celui care se ofera acum sa te indrume in procesul vindecarii. Stie bine ce spune si merita sa-i calci pe urme. El se simte bine, in forma, organismul lui degaja sanatate si energie pozitiva, deci de ce nu ai face ca el?

Citeşte şi Cum te răzbuni pe bărbaţi, în funcţie de zodia în care sunt născuţi. Află ce îi doare cel mai tare

Horoscop 16 septembrie 2015 – Leu

Iubirea te stimuleaza la gesturi de care, uneori, nici tu nu stiai ca esti capabil. Esti pregatit de o initiativa de zile mari prin care vrei sa-i demonstrezi celui drag de ce esti in stare pentru el, pentru relatia voastra, si ai fi de-a dreptul incantat sa vezi ca si el se implica la fel de entuziast si de tonic in planul propus de tine. Impreuna veti fi capabili si sa mutati muntii din loc, pentru ca iubirea poate fi motorul principal de energie pentru voi doi, care va impinge la adevarate minuni! Iubirea, de fapt, face minuni, si te vei convinge si tu, inca o data de asta, pregatit de orice ti s-ar cere de catre sau pentru cel drag!

Citeste mai mult pe Revista Teo.