HOROSCOP 17-23 APRILIE: Bani, carieră sănătate, ce v-au rezervat astrele în Săptămâna Luminată

HOROSCOP 17-23 APRILIE: Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

17 apr. 2017, 07:03
HOROSCOP 17-23 APRILIE: Bani, carieră sănătate, ce v-au rezervat astrele în Săptămâna Luminată

BERBEC

Este o săptămână prielnică pentru nativii singuri şi în căutare de aventuri amoroase. E posibil chiar la locul de muncă să se nască o idilă între tine şi un coleg sau chiar un superior. Joci riscant, dar ai mari şanse să câştigi ceea ce îţi doreşti. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, atunci cel mai probabil vei fi tentată să îţi reanalizezi relaţia şi să vezi dacă e ceea ce îţi trebuie!

Eşti favorizată la locul de muncă din numeroase motive, iar colegii tăi nu sunt deloc încântaţi de acest lucru. Există o invidie căreia va trebui să îi faci faţă cu destul de multă demnitate. Acum este momentul să tragi tare şi să încerci să obţii ce îţi doreai de multă vreme, adică o mărire de salariu sau o avansare. Astrele sunt de partea ta, însă şi tu trebuie să profiţi de anumite situaţii! 

TAUR

Ai toate şanşele să cunoşti pe cineva special în această săptămână, trebuie doar să fii puţin mai sociabilă. Cu toate că eşti pretenţioasă atunci când vine vorba de bărbaţi, în aceste zile te-ai deciz să o laşi mai moale. Nu e deloc o decizie greşită, mai ales că singurătatea ţi-a cam pus capac. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, atunci cel mai probabil liniştea îţi va fi spulberată de un mesaj de la vreun fost iubit. 

E rost de mai mulţi bani în această săptămână, însă odată ce te vei vedea cu buzunarele pline vei avea tentaţia să îi cheltuieşti pe toţi. E necesar să fii mai responsabilă şi chibzuită din acest punct de vedere, mai ales că urmează o perioadă în care vor apărea cheltuieli majore. De asemenea, ai un vis măreţ care nu poate fi îndeplinit dacă nu pui ceva la puşculiţă. Norocul tău este că o persoană dragă stă în umbra ta şi nu te lasă să iei decizii greşite!

GEMENI

E posibil ca iubitul sau soţul tău să se simtă ignorat de tine în această săptămână şi astfel să apară neînţelegerile între voi. E necesar să fii mai prezentă pentru el şi mai puţin pentru cei din jurul tău. Dacă eşti singură, ai tot timpul din lume pentru a te ocupa de un proiect personal, măcar fă ceva util şi profită de statutul tău de femeie liberă pentru a obţine cât mai multe avantaje. 

Cu şarmul de care dai dovadă în această săptămână, ai toate şansele să obţii tot ceea ce îţi doreşti pe plan profesional. E nevoie să fii puţin vicleană până pui mâna pe mai mulţi bani, dar fără a te compromite. În cazul în care există neînţelegeri între tine şi unii colegi, atunci situaţia va fi mai dificilă. Zâmbeşte frumos şi nu te certa cu nimeni în aceste zile!

RAC

Este o perioadă numai bună pentru clipe romantice alături de partenerul tău de viaţă. O surpriză din partea acestuia te topeşte şi cu siguranţă te va apropia mai mult de acesta. Ce-i drept, aşteptai de multă vreme confirmarea sentimentelor lui, dar acum eşti pregătită pentru a trece la următorul nivel. Planurile de viitor joacă un rol foarte important în evoluţia voastră, aşa că nu ezitaţi să discutaţi deschis. 

Ai mai mult timp liber în această săptămână şi ai ocazia de a-ţi reîncărca bateriile. Nu pierde nicio ocazie de distracţie şi lasă grijile de la muncă pentru atunci când te vei întoarce la birou. Situaţia financiară este una bună, aşa că nu trebuie să fii stresată din acest punct de vedere. Spre finalul săptămânii ai ocazia de a cunoaţte o persoană care te va motiva şi mai tare!

 
Citeşte mai multe pe eva.ro