HOROSCOP 17-23 APRILIE: Cum stai cu portofelul după sărbătorile de Paşte

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

16 apr. 2017, 14:55
HOROSCOP 17-23 APRILIE: Cum stai cu portofelul după sărbătorile de Paşte

BERBEC

Eşti favorizată la locul de muncă din numeroase motive, iar colegii tăi nu sunt deloc încântaţi de acest lucru. Există o invidie căreia va trebui să îi faci faţă cu destul de multă demnitate. Acum este momentul să tragi tare şi să încerci să obţii ce îţi doreai de multă vreme, adică o mărire de salariu sau o avansare. Astrele sunt de partea ta, însă şi tu trebuie să profiţi de anumite situaţii! 

TAUR

E rost de mai mulţi bani în această săptămână, însă odată ce te vei vedea cu buzunarele pline vei avea tentaţia să îi cheltuieşti pe toţi. E necesar să fii mai responsabilă şi chibzuită din acest punct de vedere, mai ales că urmează o perioadă în care vor apărea cheltuieli majore. De asemenea, ai un vis măreţ care nu poate fi îndeplinit dacă nu pui ceva la puşculiţă. Norocul tău este că o persoană dragă stă în umbra ta şi nu te lasă să iei decizii greşite!

GEMENI

Cu şarmul de care dai dovadă în această săptămână, ai toate şansele să obţii tot ceea ce îţi doreşti pe plan profesional. E nevoie să fii puţin vicleană până pui mâna pe mai mulţi bani, dar fără a te compromite. În cazul în care există neînţelegeri între tine şi unii colegi, atunci situaţia va fi mai dificilă. Zâmbeşte frumos şi nu te certa cu nimeni în aceste zile!

Mai multe pe eva.ro