Horoscop 17 aprilie 2015: Cum te pregăteşti de weekend

Horoscop 17 aprilie 2015: Vezi ce iti rezerva astrele vineri.

16 apr. 2015, 21:00
Horoscop 17 aprilie 2015: Cum te pregăteşti de weekend

Horoscop 17 aprilie 2015 – Berbec
Analizeaza-ti un pic gandurile si rationamentele si ai sa descoperi cat de mult le-ai impovarat cu griji si pesimism. Le vezi pe toate intr-o tenta panicarda, negativista,de parca nu ai spera nimic bun de la ceea ce faci, dar cu siguranta e o atitudine gresita. Mult mai usor s-ar aranja toate daca l-ai lua pe da si pe pot in brate, pentru ca acum te lasi influentat de aspecte care nici macar nu exista, dar care te ingrijoreaza fara motiv. Alunga aceste temeri inutile care nu merita absolut deloc atentie, si revino cu picioarele pe pamant, descoperind cat de multe instrumente constructive ai la dispozitie. Poti tot ce-ti pui in minte!

Horoscop 17 aprilie 2015 – Taur
Duci dupa tine amintiri pe care le-ai stocat in memorie intr-o forma falsa, deci sigur esti indus in eroare de senzatii gresit interpretate, de amagiri, de situatii neadevarate din trecut. E vremea sa te trezesti la realitate si sa vezi lucrurile exact asa cum sunt ele, fara sa mai inventezi nimic, fara sa te mai lasi influentat de scenarii fanteziste care te trimit pe o pista falsa. Nu crede nimic din ceea ce iti amintesti tu din alte timpuri, ci detaseaza-te de acele vremuri, pentru ca nu ai pastrat in amintire cele mai corecte informatii. Tot ce revine acum in minte sunt informatii gresit memorate, si ar fi nevoie de o mai atenta investigare a acestor date pe care le tot duci dupa tine. Nu mai sunt demult valabile, dar tu tot pe ele te bazezi.

Horoscop 17 aprilie 2015 – Gemeni
Nu te mai gandi la lunga lista de aspecte pe care nu le doresti in calea ta si care, culmea, tocmai ele tot dau buzna peste tine, ci concentreaza-ti atentia doar asupra lucrurilor pe care ti le doresti! O continua lupta de a alunga ceea ce nu-ti place nu e deloc in avantajul tau, ca atare prefa-te ca acestea nici nu exista si incepe sa-ti formulezi visele prin declaratii afirmative. Spune ce vrei, spune ce visezi, spune ce doresti, si nicidecum nu porni intr-o noua actiune spunand cum NU ai vrea tu sa mearga lucrurile. Evita deci declaratii gen nu vreau sa mai fiu bolnav, nu vreau sa mai fiu singur, ci schimba un pic polaritatea cuvintelor tale: vreau sa fiu sanatos, vreau sa fiu iubit si sa iubesc. Ei, deja suna altfel, nu-i asa?

Horoscop 17 aprilie 2015 – Rac
Cand esti cu un pas inaintea altora, fii sigur ca incep sa apara invidiile si atacurile nemeritate la adresa ta. Intotdeauna se va gasi cineva care sa te critice si sa aiba ceva de comentat cu privire la valoarea ta, dar tu trebuie sa devii imun la sagetile lor rautacioase si sa-ti urmezi calea cu incredere. Mai bine ai fi mandru de faptul ca prin aceste atacuri practic ti se recunoaste valoarea si suprematia, pentru ca, daca nu ai fi mai bun ca ei, nimeni nu ar avea nimic impotriva ta. Multi vor sa fie in locul tau si, pentru ca nu au resursele potrivite pentru a te intrece, prefera sa te critice pe la spate, cu vorbe dure. Ei si? Cine-i aude?

Citeşte mai mult pe revista Teo