HOROSCOP 17 AUGUST 2017: Cuadratura Venus-Jupiter afectează zodiile. Ce zodii pierd bani joi

HOROSCOP 17 AUGUST 2017. Cuadratura Venus-Jupiter predispune la egoism, aprecieri eronate in chestiuni financiare si o oarecare nesansa in calatorii. In consecinta, nu sunt recomandate calatoriile si nici tranzactiile comerciale. Este recomandabil sa ne orientam preocuparile spre domenii in care nu exista riscul de a pierde bani.

16 aug. 2017, 10:33
HOROSCOP 17 AUGUST 2017: Cuadratura Venus-Jupiter afectează zodiile. Ce zodii pierd bani joi

HOROSCOP 17 AUGUST 2017Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Te poti bucura de darurile pe care ti le ofera Luna in Gemeni, in zona comunicarii. Reusesti cu foarte mare usurinta sa comunici cu cei din jur, esti mereu in miscare, poti redacta cu succes tot felul de documente sau chiar planifica o calatorie scurta, pe nepusa masa. Spre seara, este posibil sa te stressezi prea usor, din orice nimic, asa ca incearca sa-ti indrepti atentia spre activitati ceva mai relaxante sau sa-ti petreci timpul cu oameni optimisti, care-ti transmit energie pozitiva.

HOROSCOP 17 AUGUST 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna este plasata in continuare in zona banilor castigati prin eforturi proprii, asa ca e un moment favorabil pentru a-ti apara cauza, prin discurs coerent si exprimarea deschisa a nemultumirilor si dorintelor, ideilor si planurilor, in fata superiorilor sau a altor persoane cu autoritate. E foarte important sa fii constient de ceea ce poti face, sa-ti estimezi corect calitatile si fortele. Nu promite mai mult decat poti face si nici nu lua decizii bazandu-te pe altii. Daca esti autentic si pregatit sa iesi in fata, se poate ivi si un castig financiar.

HOROSCOP 17 AUGUST 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Astazi poti identifica foarte usor care sunt acele etape pe care le-ai „ars” in evolutia si dezvoltarea ta si ce anume e de facut in continuare pentru a ajunge la nivelul pe care ti-l doresti, atat in plan social cat si personal. Nu este exclus sa te inscrii la un curs, sa ceri sprijinul unui mentor sau sa visezi cu ochii deschisi la o calatorie indepartata, care speri sa-ti deschida noi orizonturi. Spre seara, tinzi sa fii foarte radical in relatia cu un sef sau o institutie. Nu e exclus sa intorci spatele unei relatii, unei persoane sau unui proiect care nu te mai inspira.

HOROSCOP 17 AUGUST 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Se pare ca si astazi, cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa asculti cu atentie toate infomatiile care vin spre tine, sa absorbi ca un burete orice mesaj, sa fii mereu receptiv la nou, chiar daca nu prea esti amator de schimbari. Orice veste care ajunge la urechile tale poate fi importanta, orice ideea care-ti vine poate fi folositoare intr-un proiect si orice revelatie te poate ajuta sa creionezi din ce in ce mai clar o noua perspectiva, sociala si profesionala, care va incepe sa prinda contur peste putin timp.

HOROSCOP 17 AUGUST 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Si astazi e rost de vorba multa, daca nu pe viu, macar prin scris. Exista o anume efervescenta a informatiilor care vin spre tine sau pe care trebuie sa le dai mai departe si, practic, ai tendinta sa faci 100 de lucruri in acelasi timp, sau macar sa te apuci de ele, ca nu se stie daca le si finalizezi. Oricum, socializarea poate juca un rol pretios pentru tine, mai ales ca poti primi o propunere interesanta de colaborare sau poti fi inspirat de cineva din anturaj, in privinta unui nou proiect.

HOROSCOP 17 AUGUST 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Luna activeaza astazi zona carierei, iar ideile tale ingenioase nu vor trece neobservate de sefi. Este o zi cu foarte multa inspiratie si creativitate si ar fi bine sa pui aceste calitati in slujba unui proiect profesional. Totusi, daca ti-ai planificat o discutie cu un sef, foloseste prima parte a zilei pentru asta, pentru ca esti mult mai flexibil si gasesti mai multa intelegere si de partea cealalta.

HOROSCOP 17 AUGUST 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Astazi te caracterizeaza exuberanta, imaginatia, intuitia si idealismul. Fie ca visezi cu ochii deschisi la o calatorie, fie te gandesti la niste obiective pe care le vrei atinse in viitor, cert este ca tinzi sa vezi numai ce-ti convine si sa imbraci totul intr-un invelis frumos, roz. Asa ca, nu te opri din visat, dar nici nu promite mai mult decat poti face, mai ales fata de persoana iubita sau fata de o alta persoana draga.

HOROSCOP 17 AUGUST 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

O zi foarte buna pentru a face planuri impreuna cu familia, mai ales de natura financiara sau in privinta unor investitii. E clar ca stii sa te faci ascultat si ca ai un cuvant greu de spus, asa ca nu mai e necesar sa incerci sa manipulezi pe cineva sau sa te impui cu forta. E important sa fii doar flexibil si permisiv si va fi suficient pentru a-i insufleti pe cei din jur si a-i inrola in ideile tale. Norocul este de partea ta si daca astepti un sprijin financiar.

HOROSCOP 17 AUGUST 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Luna se afla plasata in Gemeni, in zona relatiilor sociale, semn ca astazi ai foarte mult chef de vorba si esti foarte deschis catre noi relatii, amicale sau de colaborare. O zi buna pentru discutii, intalniri, deplasari sau negocieri. Faci impresie buna, ai un discurs de senzatie, asa ca nu pare sa iti stea nimic in cale. Totusi, spre seara, poti avea tendinta de a fi rigid, reticent la ideile celorlalti si destul de radical, mai ales cu cei din familie, daca incearca sa te contrazica sau sa-ti taie din entuziasm.

HOROSCOP 17 AUGUST 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Sanse mari de castig financiar sau material. Gratie Lunii plasate in Gemeni, astazi esti foarte abil in folosirea cuvintelor, astfel ca poti sa convingi foarte usor ca ideile tale sunt bune si merita a fi luate in calcul, in cadrul unui proiect. Prin urmare, tot ce ai de facut este sa persisti in expunerea ideilor, deci sa nu te opresti in fata primului refuz. E necesar sa stii sa te adaptezi oricarei situatii si oricarei persoane. De mobilitate, viteza de reactie si adaptabilitate depind beneficiile materiale pe care le vei obtine.

HOROSCOP 17 AUGUST 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ar fi o binecuvantare pentru sufletul tau daca astazi ti-ai oferi libertatea de a face ceva ce te inspira si te bucura cu adevarat. Poate fi vorba de un gest frumos pentru persoana iubita, de o vizita la cineva drag, de un cadou pe care-l faci unui apropiat sau, pur si simplu, de indeletniciri artistice sau recreative. Cu alte cuvinte, astazi lasa-ti intuitia sa aleaga pentru tine. Fa ce simti, asculta-ti inima.

HOROSCOP 17 AUGUST 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Desi tentatia de a te lasa angrenat in tot felul de discutii cu iz de barfa sau critica adusa la adresa altora, ar fi bine sa pastrezi o oarecare doza de discretie si, de ce nu, de generozitate. Mai ales ca nu tot ce se vorbeste astazi pe la colturi este si adevarat si astfel, risti sa alimentezi niste zvonuri care nu au nicio legatura cu realitatea. Asadar, fii discret, modest si generos si vei avea mai mult de castigat. Iar daca ti se cere ajutorul, nu ezita sa-l oferi.