HOROSCOP 17 IULIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

HOROSCOP 17 IULIE 2014: Nu vă grăbiţi să luaţi decizii impulsive, citiţi ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie. 

16 iul. 2014, 11:31
HOROSCOP 17 IULIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

BERBEC
Curajul si initiativa nu-ti lipsesc astazi, avand incredere ca vei gasi solutii pentru orice problema. Iar daca este nevoie sa-ti folosesti creativitatea, cu atat mai bine. Totusi, acest exces de energie te va face prea putin dispus sa accepti puncte de vedere diferite, de aceea, pentru evitarea conflictelor cu cei din familie sau cu partenerul de viata, se cere un plus de intelegere din partea ta.

TAUR

Este posibil ca astazi sa nu ai dispozitia de a sta la discutii cu oricine, preferand compania persoanelor intime pentru a povesti despre ceea ce te preocupa in ultimul timp. Odihna, meditatia si mesajele intuitive ar trebui luate in considerare, acestea contribuind la redarea increderii in fortele proprii. Evita sa dai curs provocarilor venite din zona locului de munca.

GEMENI
Deciziile care implica finantele si care sunt influentate de emotii nu sunt astazi cele mai inspirate, putand rata sansa de a-ti mobiliza fortele spre obiectivele dorite tocmai din teama de a pierde senzatia de siguranta. In plus, tema banilor risca sa trezeasca conflicte inclusiv cu persoana iubita. Mai bine-ti concentrezi atentia catre prieteni si catre discutiile din care poti invata ceva nou.

RAC
Implicarea de care dai dovada astazi in cercul tau social este destul de vizibila, gasesti usor cai de a accesa resursele dorite, doar ca nu te simti cu adevarat inteles si sustinut in proiectele tale. Poate esti axat prea mult pe ambitiile personale in dauna nevoilor celorlalti, acest lucru afectand si relatia cu cei din familie. Cauta sa asculti cu calm si alte puncte de vedere.

LEU
Ai planuri mari sa iti extinzi interesele explorand teritorii noi, in afara zonei tale de confort si ai porni curajos in aceste directii daca ai trece mai usor peste tot felul de insecuritati si griji nefondate. Daca nu te simti inca pregatit din punct de vedere fizic, profita macar de acest surplus de energie si vorbeste altora de planurile tale sau pune-ti la punct cunostintele.

FECIOARA
Nu te grabi sa iei astazi decizii impulsive care privesc afacerile in care esti implicat alaturi de prieteni, chiar daca ai senzatia ca orice s-ar intampla, se va gasi o solutie salvatoare. Banii sunt astazi un subiect sensibil, de aceea, pentru a nu strica o buna relatie, renunta la ambitiile personale si cauta sa eviti discutiile in contradictoriu pe aceasta tema.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro