Horoscop 17 martie 2018: Luna Nouă în Peşti, avertismentul astrologului Minerva pentru toţi nativii

Indiferent în ce semn aveți Soarele, în fiecare an, câteva zile, toți ne simțim puțin ca un nativ Pești. Când Luna se află în semnul capricios al Peștilor, veți afla în ipostaza vânătorului fără vânat și a viselor.

RomaniaTV.net
16 mart. 2018, 09:19
Horoscop 17 martie 2018: Luna Nouă în Peşti, avertismentul astrologului Minerva pentru toţi nativii

Horoscop 17 martie 2018: Uitați de acea serie de evenimente presante din ce aveți planificat astăzi și nu vă mai tot uitați la ceas.

Această lunație vă va îngrijora mai mult decât gândurile care vă dansează prin minte vis-a-vis de realitățile vieții de zi cu zi. Intuiția voastră va fi intensificată și veți realiza mai mult, permițându-vă instinctele să vă ghideze.

Deoarece emoțiile se află în prim time în timpul Lunii noi în Pestilor, veți avea o senzitivitate și o receptivitate sporită față de lumea din jurul vostru. Va fi un moment în care vă veți simți foarte sentimentali și veți dori să fiți în preajma celor dragi, din dorința de a vă apropia de ei.

Lună nouă în Pești
Luna nouă reprezintă întotdeauna o perioadă de noi începuturi, iar acum ne inspiră să ne imaginăm viitorul pe care îl dorim.

Scrieți ce vă doriți și ce vă oprește să vă atingeți scopurile. Este momentul în care ne depășim temerile, astfel încât să putem începe să trăim lucrurile despre care ne-am imaginat.

Luna Nouă în Pești este, de asemenea, o perioadă de vindecare profundă. Dacă ați fost rănit emoțional sau spiritual, atunci vă veți concentra pe regrete, furie, nesiguranța și îndoială. Este bine să medităm sau a facem o plimbare.

Aceste momente de singuratate ne vor permite să coborâm în noi și să ne reconectăm cu Sinele nostri, pentru a putea conștientiza rănile vechi care au rămas nevindecate.

Citeşte mai multe pe revista Teo