HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

Horoscop 17 octombrie 2014 - Citeste Horoscopul din 17.10.2014 pentru toate zodiile.

RomaniaTV.net
17 oct. 2014, 03:20
HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

Horoscop 17 octombrie 2014- Berbec
Mintea ta merge brici, ideile vin pe banda rulanta si sunt bine argumentate logic, de parca le-ai citi din manual. Se stie ca esti o enciclopedie ambulanta care stie cate ceva din orice domeniu, dar azi dai o lectie de intelepciune prin solutii geniale la o problema dificila. Iti place sa afli tot ce misca in lumea asta si ai ocazia sa-ti largesti orizonturile prin informatii noi din domenii din care stiai ceva-ceva, dar acum le poti aprofunda. Pui mana pe carte, rasfoiesti internetul si pui intruna intrebari, pentru ca vrei sa stii mai mult.

Horoscop 17 octombrie 2014- Taur
Esti influentabil si toate povestile care ajung la urechile tale te fac sa-ti pierzi curajul de a duce mai departe ce ai inceput. Unii iti vorbesc despre viitorul acestui proiect in cele mai sumbre note, altii te fac sa te indoiesti ca faci ceea ce trebuie si cum nu esti foarte ferm pe pozitie, ci de-a dreptul oscilant, dupa cum bate vantul, esti blocat in neputinta si nesiguranta. Nu esti asa de obicei, dar azi parca ai crede si pe unii, si pe altii, fara sa poti lua decizii cu propria ta minte. Mai lasa lucrurile sa se aseze, pentru ca momentan nu ai taria de a trage linie finala.

Horoscop 17 octombrie 2014- Gemeni
Faci o analiza la rece a resurselor financiare de care dispui si rezultatul nu prea e vesel. Discuti cu partenerul de viata despre veniturile fiecaruia si descoperi ca exista un mare deficit in buget, pe care trebuie sa-l echilibrezi cumva. Pe partener nu te poti baza, pentru ca nu are de unde oferi mai mult, deci singura salvare esti tu. Gasesti tu o solutie profitabila de a mai face rost de un ban, aratand o imensa compasiune fata de nevoile si lipsurile celui de langa tine. Ba esti deschis la gesturi caritabile chiar din putinul pe care-l ai.

Horoscop 17 octombrie 2014- Rac
Faci planuri marete pentru perioada urmatoare, cu mult entuziasm si datorita contributiei celor din jurul tau care au incredere deplina in ceea ce vrei sa atingi. Daca si ei participa cu ceva, lucrurile vor evolua cu atat mai repede. Rezultatele bune se intrezaresc deja si te motiveaza sa tragi tare. Stimulati-va unii pe altii pentru roade cat mai rapide, pentru ca vei prinde un val ascendent ce va va trimite direct la tinta mai repede decat ai putea crede!

Horoscop 17 octombrie 2014- Leu
In familie au loc evenimente placute ce devin sursa ta de energie pentru a merge mai departe. Pentru ei, capeti acum mai mult curaj sa pornesti intr-o directie complet noua catre care ei te indeamna, deci nu poti sa-i dezamagesti batand in retragere. De dragul lor, devii dintr-o data mult mai activ, mai implicat, mai dornic de schimbare, si faci tot ce-ti sta in putinta sa inaintezi spre ceea ce-si doresc ei mai mult. Nimic nu ti se pare mai motivant decat fericirea celor dragi!

Horoscop 17 octombrie 2014 – Fecioara
Mult asteptata veste buna apare cand nu mai credeai ca este posibil sa se intample. Ai tot stat ca pe ghimpi cu ochii la orizont, sperand sa se iveasca ceva bun, si iata ca rabdarea ta este rasplatita din plin de ceea ce afli chiar azi. Ti s-a promis mai demult acest moment, dar a durat atat de mult incat aproape ca ii luasesi complet gandul, dar niciodata nu trebuie sa-ti pierzi speranta. Finalmente totul capata o alta lumina si iti recapeti optimismul, vazand cu ochii tai ca succesul respectiv este din ce in ce mai aproape de tine.

Horoscop 17 octombrie 2014- Balanta
Daca ai putea amana deplasarile de astazi, ar fi mult mai bine, pentru ca nu e o zi favorabila calatoriilor cu mijloace de transport. Te poti trezi in fata unui incident neplacut chiar la mijlocul drumului si totul va transforma aceasta zi in motiv de dezamagire. Ori nu mai poti pleca la drum din cauza vreunei defectiuni la automobil, ori cei care ar fi trebuit sa te insoteasca pe parcursul excursiei isi schimba planurile in ultimul moment, iata ca sunt tot felul de motive care pot transforma calatoria in esec. Nici vestile care vin de departe nu te bucura prea mult, ca atare distantele au un efect negativ asupra ta.

Horoscop 17 octombrie 2014- Scorpion
E mare vanzoleala in jurul tau si nu reusesti sa mentii dialogul pe un teren pasnic. Ceilalti isi calm pierd cumpatul si ridica tonul fara motiv si, cum ai si tu o limita a rabdarii, e normal sa sari la un moment dat cand simti ca nu mai suporti tensiunea. Ceva lipseste pentru a avea o discutie constructiva in care fiecare sa-si expuna punctul de vedere iar nervii pun stapanire pe fiecare incercare de a te face auzit sau inteles. Cand nu reusesti sa tii sub control energiile, furtuna e gata-gata sa rabufneasca. Ceilalti isi vor elibera nervii pe tine ca mai apoi sa te stresezi singur cum sa rezolvi problema.

Horoscop 17 octombrie 2014- Sagetator
Ai mintea agera si debordezi de spontaneitate si originalitate, pentru ca toate replicile tale uimesc prin rapiditate si istetime. De fapt, toata lumea stie ca nimeni nu te intrece in domenii intelectuale, procesele gandirii fiind pentru tine extrem de iuti si precise, singurul tau defect fiind un dram de superficialitate care se strecoara in tot ce faci. Daca ai reusi sa te concentrezi mai mult, ai avea parte de rezultate ireprosabile, or, neglijenta, spiritul jucaus si graba iti pot crea neplaceri. Nu vei scapa fara o critica legata de neatentia cu care tratezi lucrurile importante.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com