Horoscop 18-24 decembrie 2017 pentru toate zodiile: cine obţine prime de Crăciun şi săruturi tandre de la partener

Horoscopul pentru săptămâna 18-24 decembrie 2017 pentru toate zodiile. Află ce-ți rezervă astrele în săptămâna dinainte de Crăciun!

18 dec. 2017, 08:39
Horoscop 18-24 decembrie 2017 pentru toate zodiile: cine obţine prime de Crăciun şi săruturi tandre de la partener

BERBEC:

Acești nativi trebuie să înfrunte provocările care vor veni în această săptămână. Este momentul să facă ceva pentru a-și ridica standardele sau pentru a-și înălța cât mai sus locul în societate.

TAUR:

Taurii sunt pe punctul de a câștiga o mulțime de lucruri în această săptămână. Cu cât se vor strădui mai mult, cu atât va fi mai mare răsplata lor. Așa că, ar trebui să se mobilizeze și să realizeze tot ce li se cere.

GEMENI:

Există anumite aspecte în viața gemenilor asupra cărora nu au control și nu există rezultatele la care sperau ei. Este momentul să-și asume ceea ce nu fac bine și să își asume reponsabilitățile și obligațiile.

RAC:

Racii sunt energici în această săptămână și de aceea, ar trebuie să-și stabilească noi scopuri pentru ca această energie să nu se piardă. Trebuie să facă ceva ca lucrurile pe are și le doresc să se întâmple.

LEU:

Dificultățile se țin scai de lei, însă nici ei nu fac nimic pentru a scăpa de ele și, mai ales, nu fac nici un fel de compromis. Nu au libertatea pe care și-o doresc, însă ar trebui să facă ceva, nu doar să-și plângă de milă.

FECIOARĂ:

Fecioarele trebuie să învețe că sunt anumite lucruri pe această lume care nu pot fi controlate. Deși continuă să lupte pentru anumite aspecte din viața lor, uneori ar trebui să renunțe pur și simplu.

BALANȚĂ:

Acești nativi sunt mult prea ocupați și se împart în prea multe locuri care necesită multă energie. Deși nu duc lipsă de energie, ar fi mult mai productivi dacă s-ar concentra asupra unui singur proiect.

SCORPION:

Scorpionii trebuie să fie 100% convinși de ceea ce se întâmplă în interiorul lor. Nu sunt fericiți cu viața lor actuală, însă nu fac nimic în această privință și continuă să facă aceleași greșeli la nesfârșit.

SĂGETĂTOR:

Dacă acești nativi vor să experimenteze și să aibă parte de noi aventuri, ar trebui să fie totuși mai atenți. Cel mai bine ar fi să fie mai pasivi în această săptămână și să se lase ghidați de alții.

CAPRICORN:

Capricornii sunt îndrăgiți de cei apropiați și de aceea vor profita de acest lucru pentru a-și atinge scopurile. Această săptămână este una favorabilă pentru ei și se pot întâmpla lucruri care să-i ajute în carieră.

VĂRSĂTOR:

Acești nativi nu sunt niciodată mulțumiți cu ceea ce au și așa vor fi și în această săptămână. Trăiesc mereu cu dezamăgirile trecutului, lucru care le afectează toate relațiile cu cei din jur.

PEȘTI:

Peștii tind să fie foarte duri cu ei în această săptămână și se gândesc la ceea ce nu au, mai mult decât la ceea ce le-a oferit Dumnezeu. Ar trebui să aprecieze mai mult ce au!