HOROSCOP 18-24 IULIE: Care este zodia norocoasă

HOROSCOP: Descoperă ce-ți rezervă astrele în perioada 18 - 24 iulie.

RomaniaTV.net
18 iul. 2014, 14:06
HOROSCOP 18-24 IULIE: Care este zodia norocoasă

BERBEC

Dorinţa de a deţine mai multă putere de decizie rămâne de actualitate întreg intervalul, la fel ca şi conflictele cu cei pe care doar dv. continuaţi să îi consideraţi subalterni. Nu există nici şanse deosebite de promovare, nici de deschidere a unor noi activităţi. Vise destrămate pentru week-end.

TAUR

Aveţi foarte multe speranţe mari, care însă vor fi destrămate miercuri, dacă nu ţineţi cont de indicaţiile unei femei cu experienţă din anturaj. Întregul interval, nu apare nicio şansă, nicio propunere, în schimb acţionează tendinţa de a apela la afaceri posibil ilicite, cu parteneri cam nesiguri.

GEMENI

Vă ascundeţi cu grijă planurile şi nu comunicaţi nimănui că sunteţi decisă ca miercuri să faceţi apel la orice mijloace pentru a provoca o schimbare sentimentală perfectă doar pentru dv. Sunt avantajate cu siguranţă vineri nativele care au afaceri proprii ori care lucrează în comerţul exterior.

ZODIA NOROCOASĂ – RAC

Aceste native sunt favorizate îndeosebi în plan profesional (pot să găsească un job mai bun ori pot fi promovate). Din punct de vedere financiar, cele tinere depind în totalitate de bunăvoinţa părinţilor, iar cele deja angajate îşi îmbunătăţesc nivelul bugetului de abia la sfârşitul intervalului. Nu se înţeleg prea bine nici cu familia, nici cu partenerul de cuplu, însă sunt singurele vinovate deoarece devin din ce în ce mai pretenţioase şi mai irascibile. Li se recomandă să renunţe la limbajul sarcastic şi să redevină romantice şi sentimentale, aşa cum i-au obişnuit pe cei din anturaj. Toate planifică „excursii” şi călătorii lungi şi o mare parte dintre ele chiar le fac.

LEU

Dezamăgite, tensionate şi foarte stresate, preferaţi ca măcar cariera să reprezinte un punct de stabilitate şi nici nu concepeţi ca acum să mai faceţi vreo schimbare, oricât de benefică ar părea la prima vedere. Miercuri şi joi, lipsa totală de maleabilitate a rudelor apropiate vă irită excesiv.

Previziunile pentru celelalte zodii le găsești pe clickpentrufemei.ro.