HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017: Luna Noua influenţează zodiile. Previziunile zilei de luni

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017. Conjunctia Soare-Luna - adica Luna Noua - marcheaza inceputul unui nou ciclu in toate domeniile. Un astfel de context astral este tocmai bun pentru a incepe proiecte sau activitati noi. Daca aveti de gand sa demarati o noua afacere, acum este momentul potrivit. Ceea ce incepeti azi are sanse de succes mai mari decat in alte zile.

17 dec. 2017, 13:01
HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017: Luna Noua influenţează zodiile. Previziunile zilei de luni

Horoscopul zilei de Luni 18 Decembrie 2017

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Participi azi la un fel de curs in care acumulezi informatii noi si o experienta superioara in domeniul in care te pregatesti temeinic. Discutia pe care o ai cu un profesor sau cu un specialist clarifica o serie de intrebari care te macina si simti ca lucrurile devin din ce in ce mai limpezi. Acum stii mai bine ce ai de facut si privesti cu multa recunostinta la cel care ti-a impartasit din experienta sa bogata de viata. Prinde din zbor orice informatie transmisa de cei care sunt cu un pas inainte pentru ca ai numai de castigat.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te afli intr-un punct al calatoriei tale spre un anumit scop in care se anima din ce in ce mai tare spiritele, semn ca e momentul culminant de care depinde finalul planurilor tale. Devine din ce in ce mai agitata situatia, detaliile vin din toate partile, e un adevarat bombardament de informatii si noutati care contribuie la rezultatul final al demersurilor tale. Imagineaza-ti o spirala larga pe care ai evoluat lent pana acum, dar te apropii din ce in ce mai mult de centrul spiralei si ritmul devine trepidant. Viteza aceasta trepidanta e semnul ca nu mai e mult pana la rezultatele dorite!

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Visele pe care le construiesti acum ii vizeaza pe toti cei dragi, de aceea ar fi bine sa-i atragi si pe ei alaturi de tine, pentru a construi impreuna. Tu poate doar propui ideea initiala, dupa care se vor alatura si ceilalti membri ai familiei cu alte si alte idei suplimentare, ca in final sa se nasca un plan bine conturat. Ajuta-i sa-si puna toti mintea la contributia, sa-si exprime clar dorintele si scopurile, pentru ca veti naste, laolalta, un plan detaliat care va evolua foarte bine. Nu trebuie sa duci singur tot greul viitorului, ci sa-i stimulezi si pe ceilalti sa-si aduca in felul lor contributia pentru un succes comun de toata frumusetea.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ai sufletul impovarat de sentimente greu de exprimat. Parca ceva lipseste pentru a putea spune ca esti fericit si ti se citeste pe chip suferinta. Norocul tau vine prin intermediul unei persoane dragi care iti arata prin gesturile sale de afectiune cat de mult te iubeste si incearca sa-ti abata gandul de la problemele tale. Nu are rost sa-l obosesti cu necazurile tale, deci accepta propunerile sale de a te ocupa si de altceva, mult mai placut.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Vestile care sosesc astazi au rolul de a calma spiritele, de a echilibra o situatie tensionat sau de a restabili ordinea in treburile tale. Te linistesti ca prin minune, iar aceasta tihna reinstalata are un efect benefic pentru continuarea unor proiecte. Atat timp cat esti agitat si nervos, nu te poti concentra eficient la ce ai de facut, dar daca scapi de un stres, dintr-o data descoperi solutiile mult mai rapid decat inainte. Incearca sa nu iti pierzi calmul in niciun moment, pentru ca poti gandi logic doar cand e liniste.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Lasa orice activitate pentru altadata, pentru ca azi nu esti in cea mai buna forma fizica pentru a face fata cu brio provocarii. Ai nevoie de liniste, de calm, de odihna cat mai multa! Daca vei renunta la munca, de orice natura ar fi ea, vei vedea ca mintea ta se limpezeste, ca inima se linisteste, si in final starea de bine se va reflecta in tot organismul. Nici nu-ti vine a crede de cat de putin ai nevoie pentru o relaxare totala, si primul lucru care trebuie facut e sa lasi orice activitate solicitanta deoparte, ca si cum n-ai avea nimic de facut. Liniste, deci, plus un dram de comoditate si de dezinteres fata de tot ce te-ar putea scoate din aceasta pasa ten!

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Te afli intr-un mediu in care, altadata, te simteai mult mai bine si aveai relatii amicale cu toata lumea, dar de data aceasta ceva te irita si te face sa te comporti ostil. Fa un efort sa te adaptezi tu la acest grup, nu invers, pentru ca tu esti factorul perturbator care da peste cap armonia si buna intelegere. Daca ai mereu ceva de comentat si critici parerile cu care ceilalti reusesc sa se puna de acord, e semn ca cel recalcitrant esti tu, deci trebuie sa iti revizuiesti cumva atitudinea agresiva.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Gasesti la momentul potrivit echipa potrivita pentru telurile tale cele mai importante, ca atare nu insista sa te descurci de unul singur. Ajunge doar sa spui si altora ce anume vrei sa obtii, si ai putea descoperi in jurul tau si alti oameni care urmaresc acelasi lucru si, daca v-ati uni cu totii fortele in acelasi sens, rezultatele ar aparea mult mai repede. Completati-va unii pe altii, sfatuiti-va intre voi, invita-i sa ti se alature, fara urma de rivalitate, fara dorinta nimanui de a deveni liderul acestei actiuni comune, pentru ca cele mai bune roade apar daca fiecare investeste ce are mai bun in el cu dorinta de a obtine o victorie de care vor beneficia cu totii in egala masura. Castigi tu, castiga si ceilalti!

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nu te grabi sa cheltuiesti banii pe care i-ai adunat de ceva vreme cu atatea eforturi intr-o directie care iti face azi cu ochiul. Poate cineva incearca sa te atraga intr-o afacere sau, daca iesi la cumparaturi, vezi un obiect pe care ti-l doresti atat de mult incat esti gata sa deschizi portofelul pentru a-ti satisface acea dorinta. Vei regreta mai tarziu graba cu care ai luat aceste decizii financiare, ca atare n-ar fi rau sa pleci azi de acasa fara bani in buzunar. Asa vei evita ispita de a da totul pe cine stie ce atractie costisitoare!

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Cineva iti cere ajutorul si esti pregatit sa i-l oferi cu generozitate, constient ca rezolvarea problemelor sale actuale depinde enorm si de sustinerea ta. Tu detii azi solutia practica la ceea ce il framanta si, daca tot stii ce e de facut, cum sa nu intervii concret in problema sa pentru a-l ajuta sa depaseasca impasul? Nu astepti nimic in schimb, un simplu multumesc ti-ar fi de ajuns, ca atare ofera tot ce stii sau tot ce sta in puterea ta pentru a-l sustine pe cel de alaturi. Intr-o zi, va face si el la fel pentru tine!

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu esti in apele tale, se vede ca te macina niste griji carora nu le mai dai de capat, dar daca ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie. Daca esti incapatanat si iti tot plangi singur de mila, s-ar putea sa respingi exact cele mai de pret indrumari care vin de la oameni care au trecut prin situatii similare si stiu exact ce trebuie facut in problema in care acum esti tu implicat. Ridica privirea din pamant si priveste cu incredere la cel care este acolo sa te sustina!

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu stii cum sa tratezi vestile care vin azi din toate partile, pentru ca sunt foarte contradictorii. Ai si motive de distractie si de buna dispozitie, dar in clipa urmatoare auzi ceva din extrema cealalta. Poate fi o zi cu stari la extreme: daca pornesti ziua prost, cu sufletul impovarat de griji si tristete, sigur apare ceva care sa te faca sa te simti din nou bine, dar se poate si invers totusi. Sa te trezesti cu un chef grozav de distractie, optimist si tonic, dar sa nimeresti printre oameni suparati si ingrijorati care te influenteaza negativ. Ai parte de ambele fete ale monedei in aceeasi zi.