Horoscop 18 decembrie 2018. Zi cu emoţii puternice, unele zodii trec prin cumpene

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2018. Pentru Fecioare este o zi plina de emotie, insa vor reusi sa treaca cu bine peste. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

17 dec. 2018, 11:47
Horoscop 18 decembrie 2018. Zi cu emoţii puternice, unele zodii trec prin cumpene

HOROSCOP BERBEC

Oricat ai incerca sa ramai diplomat si amabil in mediul in care te afli, nu poti tolera la nesfarsit atitudinea agresiva a unora din jur. Te abtii pana la un punct sa nu ripostezi, sa nu raspunzi la atacuri, dar incearca sa nu folosesti aceleasi arme ale celor care te ataca, adica adu-ti aminte intotdeauna de bune maniere, de politete, de toleranta, ca sa nu arati inamicilor tai ca te irita. Zambeste, chiar si fals daca e nevoie, dar nu riposta la fel de dur ca ceilalti, ca sa nu le ai satisfactie ca te-au enervat. Ei exact asta urmaresc: sa te scoata din pepeni!

HOROSCOP TAUR

Iubirea cere responsabilitate, fermitate, maturitate, nu mai e de joaca. Simti ca pe umerii tai apasa acum o greutate cu totul speciala. Vine vremea unor angajamente serioase din partea ta, prin care trebuie sa-i arati persoanei iubite ce esti in stare sa faci pentru relatia voastra. E vremea logodnelor sau casatoriilor, a mutarii impreuna sau a legamintelor de iubire in care nu mai e loc de distractie, de gluma, de experimente. Daca nu ai facut pasul casatoriei, incepi sa te gandesti din ce in ce mai serios la asta, pentru ca doar o astfel de sarcina matur asumata i-ar arata celui drag ce esti in stare sa faci pentru a-l pastra alaturi.

HOROSCOP GEMENI

De tine depinde sa iesi din pasa fragila emotional in care te-au tras altii fara voia ta, ca atare paraseste tu singur acel loc in care simti ca planeaza tristetea, suferinta, saracia, boala. Tu nu rezonezi cu problemele celor din jur, oricat de empatic ai fi, ca atare gandeste-te mai presus de orice la linistea ta, la pacea ta interioara si exterioara, la zambetul de pe propriul chip, si pleaca din acele spatii tensionate. E o chestiune de vointa sa spui adio dramelor care chiar nu te privesc pe tine, deci de ce te sacrifici pentru ca altul, alaturi de tine, nu a stiut sa-si rezolve problemele? Ce vina ai tu?

HOROSCOP RAC

Fii cu mare bagare de seama la bugetul propriu, pentru ca azi trece un mare pericol prin calea ta. Numai prudenta ta caracteristica te poate tine departe de eventualele urmari nedorite, ca atare rezista oricarei ispite care-ti face cu ochiul. Chiar daca te atrage vreo afacere ce promite multe, chiar daca vrei sa cumperi un obiect de care crezi ca ai mare nevoie, daca te lasi convins de tentatie risti sa ramai fara o suma de bani ce se va dovedi a fi foarte necesara in alta directie. Nu intra in banii pusi deoparte cu alt scop si incearca sa tii banii la saltea, pentru ca risti sa pierzi enorm, trecand de la plus la minus intr-o clipa.

HOROSCOP LEU

Cauta adanc in sufletul tau si gaseste acea picatura de fragilitate pe care incerci s-o tii ascunsa, din nevoia de securitate. Nu vrei sa arati lumii ca poti fi si sensibil, ca ai si tu defectele si temerile tale, si de aceea le ambalezi pe toate intr-o aura atotputernica si rationala. E bine sa ai un scut protector la indemana, numai ca sunt momente in care e recomandabil sa lasi garda jos si sa scoti la lumina sufletul. Asa vei face si azi, cand nu vei mai rezista emotiei si suspini la o situatie pe care altadata ai fi gestionat-o lucid, mental, rece. Clar ca cineva te-a ingenuncheat cu un impuls emotiv nemaiintalnit!

HOROSCOP FECIOARA

Azi ai niste emotii cu totul aparte in preajma unor persoane care emit energii puternice. Tu devii un fel de antena a acestor stari, le receptionezi si le amplifici si mai mult, fie bune, fie rele. Esti sensibil la orice stimul, simturile tale sunt ascutite la maxim, si simti tot ce se petrece in jurul tau prin intermediul inimii. In interiorul tau sunt catalizate toate aceste emotii si transformate in reactii ale corpului. O veste proasta se traduce printr-o stare de disconfort fizic. O veste excelenta genereaza o explozie de energie pozitiva. Deci tot ce vine spre tine sub forma de senzatii se manifesta prin reactii in functie de polaritatea emotiei: cu plus sau cu minus.

HOROSCOP BALANTA

Ai o ocazie unica de a te afirma, de a iesi in fata si a-i demonstra atu-urile cu care esti inzestrat. Este sansa ta, nu o rata din cauza unor slabiciuni de moment. Ti se cere putere de convingere, un dram de tupeu, curajul de a face ceva ce nimeni altcineva nu stie, pentru ca azi se remarca numai oamenii care isi cunosc cu adevarat propria valoare si unicitate. Ai un as puternic in maneca de care trebuie sa te folosesti cu maxima incredere, pentru ca o eventuala competitie te poate propulsa chiar pe tine in frunte. Fa un pas in fata si arata la ce esti tu cel mai bun!

HOROSCOP SCORPION

Daca discuti si cu altii despre planurile tale cele mai frumoase, ai putea primi o multime de sfaturi folositoare care te-ar putea trimite mai repede spre scopul tau final. Nu pastra doar pentru tine proiectele la care visezi, oricat de ciudate ar suna pentru altii, pentru ca azi ai putea descoperi si alte persoane cu vise similare si poti urma sfaturile venite de la acestea. Nici un vis nu e nici prea indraznet, nici prea inalt pentru nimeni, si poti vedea ca si altii viseaza la fel ca si tine. Nu te teme ca visezi ceva ce pare, pentru multi, imposibil. Azi vei intalni oameni care au reusit sa-si implineasca visul, chiar daca initial parea doar o iluzie, semn ca se poate orice!

HOROSCOP SAGETATOR

Daca atmosfera nu e armonioasa in mediul in care te afli, fa tot posibilul sa iesi din acel spatiu undeva unde sa te simti mai bine. Ai nevoie de o calatorie, de o detasare de ceea ce se petrece acasa, pentru ca acolo se discuta doar despre probleme, lipsuri, necazuri, care te vor afecta profund. Daca poti face abstractie de tot ce se intampla in mediul tau obisnuit si sa pleci oriunde vezi cu ochii, ai fi mult mai fericit. Ai nevoie de oameni, chiar si de persoane complet straine, pentru a mai schimba un pic decorul, astfel incat sa te detasezi de balastul emotional de acasa.

HOROSCOP CAPRICORN

Nu e bine sa te bucuri de raul altuia, dar daca necazul lui vine ca urmare a unor fapte rau intentionate ale acestuia, nu poti sa nu jubilezi cand il vezi ca-si plateste acum propriile fapte. Chiar daca nimeni nu e corect si chiar si tu, un om cinstit prin definitie, mai apelezi uneori la gesturi necinstite, ai un sentiment ciudat de satisfactie usor malitioasa ca ti-ai dat rivalul la o parte iar acesta sufera consecintele fostelor sale erori. A venit vremea ca acesta sa plateasca pentru ce ti-a facut, dar ai grija sa nu-i intorci lui gestul printr-un fapt la fel de reprobabil. Nu face ca el doar din razbunare!

HOROSCOP VARSATOR

Nedreptatea devine insuportabila pentru tine, si te ridici cu vehementa impotriva celor care nu stiu sa respecte adevarul sau legea. Ca e vorba de legi scrise incalcate de unii cu buna stiinta, sau de niste legi ale bunului simt de care unii nu tin cont, te irita atitudinea obraznica a unora si incerci sa iei unele masuri severe. Lupta cu cei care nu vor sa se supuna acestor reguli, pentru a nu-i lasa sa castige ceva pe nedrept. Cand e in joc adevarul sau justitia, nimeni nu te poate opri, si esti gata sa militezi pentru a le redobandi si a le impune in fata tuturor ca puncte de reper.

HOROSCOP PESTI

Ai grija cui te alaturi azi, deoarece succesul tuturor proiectelor de azi depinde enorm de anturajul in care nimeresti. Daca aduci alaturi de tine oameni care rezoneaza la dorintele tale, la ideile tale, la principiile dupa care te ghidezi, totul va merge ca pe roate. Dar daca atragi ca un magnet oameni diametral opusi ca mentalitate, sau gusturi, fii sigur ca bati pasul pe loc… Ignora pe cei care te invita sa te alaturi intr-un plan cu care nu esti de acord, la care simti ca nu poti sa-ti aduci contributia, altfel va fi o zi fara rezultate demne de lauda. Fii exigent cu tovarasii de lucru!