HOROSCOP 18 iulie 2018: o schimbare de macaz plină de primejdii pentru multe zodii

HOROSCOP 18 iulie 2018. Balantele au de trecut peste un hop si trebuie sa invete din asta sa-si asume greselile. In timp ce Pestii sunt in fata unei decizii importante.

RomaniaTV.net
17 iul. 2018, 14:51
HOROSCOP 18 iulie 2018: o schimbare de macaz plină de primejdii pentru multe zodii

HOROSCOP BERBEC
Visele tale pot deveni usor realitate daca incepi sa le construiesti chiar tu, cu mainile tale, cu mijloacele de care dispui. Nu astepta sa-ti arate altul ce sa faci, pentru ca numai tu stii cel mai bine ce anume iti doresti. Detii toate resursele potrivite pentru ca ceea ce s-a nascut in mintea ta ca o simpla idee, de ceva vreme, sa inceapa sa prinda contur cu adevarat.

Vezi cu ochii tai cum se ridica acel plan si fiecare caramida asezata la locul ei te motiveaza sa mergi si mai departe, convins ca esti pe drumul cel bun. Ai curaj sa visezi, sa faci planuri, sa lasi imaginatia sa zburde in voie, dar incepe sa si faci cate ceva din ceea ce ti se arata in vis. Sunt sanse mari ca dorinta ta sa se manifeste aievea foarte repede.

HOROSCOP TAUR
Exact lucrul catre care arati cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuza o sansa doar pentru ca, momentan, nu-ti inspira incredere. Poate e o situatie dificila, la inceput, dar care ar putea lua o turnura excelenta dupa primele etape si, daca-i spui nu acum, s-ar putea sa regreti amarnic ca ai dat singur cu piciorul norocului.

Nu refuza nimic din ceea ce ti se ofera azi, foloseste-te de orice prilej, chiar daca nu-ti place la inceput! Lucrurile bune nu se vad din prima.

HOROSCOP GEMENI
Tratezi iubirea cu un fel de inocenta, si bine faci! Nu trebuie s-o privesti doar cu ochi critici si rationali, dorind neaparat sa o controlezi ca sa evolueze in directia pe care o doresti. Cu o atitudine mai lejera, cumva nevinovata, de copil care tatoneaza terenul, te poti bucura altfel de tot ce traiesti alaturi de persoana iubita. Va oferiti unul altuia sentimente ca intr-un joc de copii, si va simtiti liberi impreuna, fara a va supune neaparat unor reguli, unor legi, unor conditii stricte.

Fii liber sa experimentezi iubirea la modul cel mai placut, pentru ca mai e cale lunga pana cand veti putea emite amandoi pretentii unul asupra celuilalt. Deocamdata iubirea se reduce la joc, la flirt, la aventura, urmand sa vezi tu mai incolo incotro merge!

HOROSCOP RAC
Muncesti cu spor, concentrat la etapele urmatoare ale unui proiect de la care ai mari asteptari. Esti constient ca rezultatele spre care te indrepti depind enorm de implicarea ta de acum, de aceea investesti tot ce ai mai bun, tot ce stii, tot ce poti pentru a atinge succesul.

Ai sentimentul din ce in ce mai clar si mai puternic ca te afli pe drumul cel bun si e doar o chestiune de timp pana vei pune punctul final, culegand roadele cele mai bune. Cand esti motivat, esti capabil de adevarate miracole!

HOROSCOP LEU
Nici ratiunea si nici logica nu va decide azi ce trebuie facut, ci e o situatie in care inima isi va lasa amprenta asupra actiunilor tale. Va fi o decizie luata din colaborarea dintre sentimente si instinct, cele care simt exact incotro va merge o problema pe care mintea ta parca nu o poate gestiona cum se cuvine.

Degeaba ai invatat o multime de lucruri de-a lungul vietii, pentru ca vei vedea ca tot ceea ce iti transmite vocea ta interioara este ceea ce conteaza mai mult. Lasa emotia sa aleaga ce e mai bine pentru tine!

HOROSCOP FECIOARA
Fii extrem de prudent in situatii cu factor mai mare de risc, pentru ca nu esti in cea mai buna forma si poti strica totul. Pesimismul te copleseste, il iei pe nu in brate si, cu asemenea atitudine negativista la purtator, cum sa treci cu bine de provocarile deloc simple ale zilei?

Aluneci spre o stare de depresie, de neputinta, de slabiciune pentru ca vezi cu ochii tai cum se destrama un vis, cum se strica un plan la care ti-ai adus contributia cu pasiune si pe moment esti gata sa renunti. Ia o pauza si vei continua altadata, dupa ce psihicul tau se va reface.

HOROSCOP BALANTA

Te-ai impotmolit intr-un punct sensibil in proiectul ce parea sa inainteze foarte bine in ultima vreme. Azi stai pe loc ca sa treci in revista etapele parcurse si a gasi pe unde se ascunde hiba. Asuma-ti cu mai mult curaj propriile greseli, pentru ca ai comis pe undeva o eroare care isi arata acum latura negativa.

Sta in puterea ta sa treci peste acest hop cu o noua lectie invatata ce te va ajuta ca, altadata, sa rezolvi totul mult mai bine. E normal ca, pe moment, cat timp cauti solutii sa-ti pierzi curajul de a merge mai departe, dar dupa aceea totul va merge ca nou!

HOROSCOP SCORPION
Nu poti accepta si pace o situatie pe care nu o intelegi pe de-a-ntregul, dar e posibil ca acest blocaj sa fie legat si de incapatanarea ta caracteristica. Ai senzatia ca singura parere avizata e a ta si nici nu vrei sa asculti de alta. E greu de spus: fii maleabil, fii flexibil, fii intelegator, cand spui nu la orice alternativa, dar te vei convinge singur la un moment dat ca nu merita sa te fixezi pe o unica idee.

Exista altele mai bune, si a accepta si alte unghiuri de vedere e un semn de intelepciune si de maturitate. Nu sta captiv intr-o zona limitata: elibereaza-ti mintea!

HOROSCOP SAGETATOR
Agitatia zilei are doua taisuri: ori te irita si reactionezi agresiv in cele mai nepotrivite momente, ori te sustine pentru a te apuca de o activitate pe care o priveai cu putina teama. Ai chef de actiune, de ceva nou, ceea ce e o raritate la tine, ca atare profita de acest avant care te cuprinde si canalizeaza-l intr-o directie constructiva, care sa nu dea nimic peste cap din tot ce ai ridicat pana acum.

O modificare de sens nu este imposibila, deci nu te crampona de lucrurile cu care esti obisnuit, pentru ca azi este favorizata initiativa indrazneata spre cai nebatute.

HOROSCOP CAPRICORN
Daca tot vrei sa intri in polemici cu toata lumea, bazeaza-te numai pe cunostinte solide in acele domenii care nasc atatea controverse. Nu-ti da cu parerea fara sa ai in spate si bagajul potrivit de experiente. Daca nu ai date foarte certe, imediat se va trezi cineva sa te contracareze si nu se stie cat de bine vei face fata confruntarii.

Ai tu un as in maneca de care te poti folosi cu succes, pentru ca ai studiat problema indelung si ceea ce spui acum cu atata vehementa e fapt concret pentru care ai baga si mana in foc, convins ca nimeni nu te-ar putea contrazice!

HOROSCOP VARSATOR
Tine-ti in frau personalitatea ta smechereasca, pentru ca ai putea avea mult de pierdut daca apelezi la tertipuri mincinoase cand sau unde nu e cazul. Desi te pricepi de cele mai multe ori sa manipulezi pe oricine in favoarea ta, de data aceasta scapi de sub control spiritul jucaus si superficial si creezi o impresie proasta asupra ta.

Sa nu te mire ca unii te vor cataloga drept fals sau ipocrit, pentru ca tu esti vinovat de aceasta atitudine pe care ai lasat-o sa se vada la suprafata. Desi incerci sa iesi basma curata cu o gluma, nici aceasta nu pare sa repare imaginea deja patata.

HOROSCOP PESTI
Mare grija la schimbarea de sens pe care esti gata sa o decizi astazi, deoarece e posibil sa nu fie chiar cea mai buna alegere! Esti atras de un drum facil, promitator la prima vedere, dar care ascunde multe primejdii sau compromisuri pe care, mai devreme sau mai tarziu, le vei regreta.

Nu accepta ceva nepotrivit caracterului tau doar pentru ca ti se promite ceva tentant la final, pentru ca e un pret mult prea mare de platit pentru tine. Chiar daca acum ti se pare ca e singura solutie, dupa o vreme iti vei da seama ca nu merita. Gandeste-te de doua ori!

Acest horoscop este oferit de acvaria.com