Horoscop 18 octombrie 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru sâmbătă

Horoscopul zilei de Sambata, 18 octombrie 2014 : Nu va creati sperante care v-ar putea aduce dezamagire, spun astrologii la Berbeci, iar Leii nu trebuie sa faca schimbari majore.

17 oct. 2014, 18:46
Horoscop 18 octombrie 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru sâmbătă

Horoscop zilnic berbec Sambata 18 Octombrie 2014
Aveti grija sa nu va creati iluzii, pentru ca ar avea un efect negativ asupra muncii dumneavoastra si in general. Cautati sa clarificati problemele emergente si sa gasiti solutii.

Horoscop zilnic taur Sambata 18 Octombrie 2014
Astazi trebuie sa va abtineti de la activitati pe scara larga profesionala si in sfera materiala. Incercati sa aratati respect celorlanti pentru ca puteti invata multe de la ei.

Horoscop zilnic gemeni Sambata 18 Octombrie 2014
Chiar daca va confruntati cu dificultati neprevazute, singura atitudine corecta va poate ajuta sa depasiti in modul cel mai adecvat si sa fiti capabil de a obtine dividende. Nu luati sau imprumutati bani!

Horoscop zilnic rac Sambata 18 Octombrie 2014
Va concentrati sa puneti in aplicare unele probleme mai vechi, mai ales daca aveti in vedere un nou inceput in viata. Controlati tensiunea interna si nu va exprimati nemultumirea in public.

Horoscop zilnic leu Sambata 18 Octombrie 2014
Renuntati la planurile legate de achizitii mari sau schimbari majore la locul de munca. Incercati sa aratati respect oamenilor, ceea ce face posibil sprijinul in actiunile intreprinse de tine.

Horoscop zilnic fecioara Sambata 18 Octombrie 2014
Aveti conditii favorabile care va vor permite sa va ocupati de mai multe provocari legate de afaceri. Activitatea va fi decisiva in multe cazuri, asa ca actionati in mod dinamic!

Horoscop zilnic balanta Sambata 18 Octombrie 2014
Faceti o evaluare cuprinzatoare a situatiei dvs. financiare pentru a fi in masura sa indepliniti platile viitoare. Retineti ca se poate intampla in mare masura ceea ce va așteptati, și ca aveti capacitatea de a anticipa viitorul.

Horoscop zilnic scorpion Sambata 18 Octombrie 2014
Incercati sa nu dezamagiti un coleg, prieten sau o cunostinta. Nu va coborati la nivelul oamenilor care nu au făcut nimic sa merite increderea dvs. Tineti cont ca trebuie sa fiti precisi la locul de munca, pentru a obtine rezultate bune.

Horoscop zilnic sagetator Sambata 18 Octombrie 2014
Nu intrati in contact cu oameni care nu cauta decat sa profite. Independenta in termeni materiali si pacea, va fi asigurati in acest sens. Nu neglijati sarcinile de natura personala.

Horoscop zilnic capricorn Sambata 18 Octombrie 2014
Activitatea de azi va permite sa va ocupati de mai multe probleme de natura profesionala. Urmati-va instinctele, dar trebuie sa aveti bun-simt in contracte si investitiile personale sau de afaceri.

Horoscop zilnic varsator Sambata 18 Octombrie 2014
Multi dintre dvs vor trebui sa indeplineasca anumite responsabilitati profesionale, prin care vor fi capabili sa stapaneasca evenimentele surprinzatoare care apar in viata de zi cu zi. Straduiti-va sa atingeti independenta.

Sursa: bewoman.ro