HOROSCOP 18 OCTOMBRIE 2017: Veşti bune sau veşti rele? Citeşte previziunile astrale pentru miercuri

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE 2017: Află ce-ți rezervă astrele și vezi dacă tu o să primești vești bune sau vești proaste.

17 oct. 2017, 14:41
HOROSCOP 18 OCTOMBRIE 2017: Veşti bune sau veşti rele? Citeşte previziunile astrale pentru miercuri

BERBEC:

Nativii născuți în această zodie sunt extrem de energici încă de dimineață și acest lucru se va vedea în acțiunile lor de pe parcursul zilei. Vor duce la bun sfârșit orice sarcină li se va da și vor rezolva probleme mai vechi.

TAUR:

Astrele sunt de partea acestor nativi azi și de aceea vor avea o zi uimitoare. Se vor bucura din plin de frumusețea vieții și de prezența celor din jur.

GEMENI:

Pentru gemeni este o zi perfectă din punct de vedere profesional pentru că le ies în cale o mulțime de oportunități, însă ar trebui să le analizeze în amănunt să vadă dacă se merită să investească.

RAC:

Racii sunt neatenți la detalii și uneori cei dragi lor suferă din această cauză. Ar trebui să le accepte sfaturile și să nu mai facă pe atotștiutorii pentru că nu sunt.

LEU:

Leii se bucură de compania familiei și totul merge bine în cuplu. Ar trebui totuși să evite călătoriile pe distanțe lungi pentru că tind să fie neatenți și pot avea accidente.

FECIOARĂ:

Acești nativi stau foarte bine cu banii și s-ar putea să planifice o vacanță cu familia. Cu toate acestea, în a doua parte a zilei vor întâmpina câteva probleme de sănătate și nu se vor simți prea bine. Ar fi cazul să meargă la medic.

BALANȚĂ:

În prima parte a zilei, acești nativ sunt extrem de ocupați la locul de muncă și din această cauză tind să neglijeze atribuțiile pe care le au acasă. Deși există o atmosferă tensionată în familie, s-ar putea ca situația să revină la normal pe seară.

SCORPION:

Scorpionii ar trebui să se odihnească mai mult pentru că în prima parte a zilei programul li se va da peste cap din cauza unei probleme de sănătate pe care nu au tratat-o la timp. Se poate să câștige și o sumă mare de bani.

SĂGETĂTOR:

Este foarte posibil ca acești nativi să aibă o atitudine rece față de partenerul de viață, ceea ce nu-i va conveni. Se simte neglijat și acest lucru va conduce la o veste proastă pentru acești nativi. Partenerul de viață nu va mai suporta situația și îi va lăsa cu buza umflată.

CAPRICORN:

Capricornii vor fi nemulțumiți și irascibili pe parcursul zilei de azi pentru că nu vor avea rezultatele dorite la locul de muncă. Ar trebui să se tempereze pentru a nu-și vărsa nervii pe partenerul de viață când ajung acasă.

VĂRSĂTOR:

Nativii acestei zodii ar trebui să iasă puțin din rutină și să petreacă mai mult timp cu persoana iubită. Au nevoie de odihnă și, mai ales, să-și limpezească gândurile pentru a decide ce vor face în continuare pe plan profesional pentru că nu sunt deloc mulțumiți de situația lor financiară.

PEȘTI:

Peștii nu au o zi prea bună pentru că încă de dimineață se trezesc cu fața la cearceaf și la muncă este inevitabil să nu apară discuții aprinse. În a doua parte a zilei, se vor întâlni cu o persoană dragă care îi va mai tempera puțin.