HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2017: Urania anunţă necazuri din prima zi a săptămânii

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2017: Trigonul Venus-Uranus ar putea sa induca o anumita instabilitate in sentimente, dar care isi va gasi o rezolvare placuta. Farmecul personal joaca un rol important in aceasta perioada. Daca nu este insotit de discernamant, poate provoca dezastre, dar tot el poate sa repare totul.

17 sept. 2017, 17:52
HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2017: Urania anunţă necazuri din prima zi a săptămânii

Horoscopul zilei de Luni 18 Septembrie 2017

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Uneori iti vine sa spui si tu gata, destul, ajunge! Fa-o azi, e spre binele tau, pentru ca orice exces lasa urme asupra ta. Te simti epuizat de prea plinul de emotii si de evenimente, dar numai de tine depinde sa le tii sub control, sa inveti sa mai si pui frana la un moment dat. Nu te obliga nimeni sa-ti asumi mai mult decat poti duce, tot asa cum nu e spre binele tau sa pretinzi mai mult decat poti obtine, ca atare, cand te apuci azi de treaba, ramai modest, calculat, rezervat, investind exact atatea resurse cate e necesar. Stii vorba aceea: nici prea – prea, nici foarte – foarte.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Profita de o zi mai lejera pentru a-ti pregati strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele tale investitii, pentru ca ceea ce decizi acum va avea efecte promitatoare in perioada urmatoare. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de stabilirea unei strategii financiare, ca atare pune-ti mintea la contributie pentru a descoperi incotro sa vaslesti pentru un venit mai sigur, pentru un profit mai consistent, pentru o viata mai buna. Un prim pas spre bunastare e adoptarea unei atitudini pozitive de viata, pentru ca daca iei in brate doar termeni ca sarac, lipsuri, datorii, fii sigur ca numai acestea se vor tine scai de tine!

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ceea ce primesti azi de la oamenii cu care intri in contact este de mare valoare, ca atare iesi in intampinarea celor care au ceva important sa-ti transmita. Nimeni nu va bate la usa ta sa te intrebe daca esti pregatit sa afli o noutate sau sa te alaturi unei aventuri interesante, ci totul depinde de tine: sa fii la locul potrivit in momentul potrivit pentru o sansa deosebita. Se poate spune ca azi se decide calea ta pe cateva luni de acum inainte, ca si cum ai fi gata sa iei o decizie sau sa adopti o strategie complet noua ce va duce la succes.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

E o zi extrem de capricioasa: acum toate par sa se miste intr-o viteza uimitoare, acum parca toate au alunecat intr-o zona pasiva si nu se mai petrece nimic. Fii pregatit pentru mari schimbari de toane de la o clipa la alta, pentru ca nu reusesti sa-ti mentii tonusul la acelasi nivel pe parcursul zilei. Starea ta psihica e precum un zigzag, deoarece treci de la plus la minus si inapoi cat ai clipi. Vin vesti atat de contradictorii cu efect bomba, incat e si normal sa ai asemenea manifestari fluctuante. Nimic din ce te socheaza acum nu ramane la aceeasi intensitate prea mult timp, tot asa cum ceea ce pare linistit si tern acum, nu-si va pastra calmul prea mult timp. Esti ba sus, ba jos, ca barca pe valuri!

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Desi nu suporti sa taci cand ai avea atatea sa spui, de data aceasta iti pui singur lacat la gura, constient ca tacerea e, de data aceasta, de aur, deci cea mai buna abordare. Poate te afli in preajma unei persoane care acapareaza toata discutia si nu-ti mai gasesti si tu loc sa spui ce ai in minte, sau poate celalalt sta la panda sa te prinda cu cea mai mica greseala ca apoi sa te puna la index. Ajungi la concluzia ca solutia cea mai buna, in aceasta situatie, e sa ramai cuminte in banca ta, reprimandu-ti toate vorbele. Astepti sa ti se dea cuvantul altadata!

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Intri intr-un mediu de oameni care te primesc cu multa bucurie. Dialogul se leaga extrem de usor, ceilalti sunt receptivi la propunerile tale si la fel le raspunzi si tu. Mai mare dragul sa lucrezi in asemenea mediu cooperant si amical, ca atare fa tot posibilul sa te adaptezi in acest grup, poate chiar cu sansa de a si ramane aici pentru o vreme. Poate fi un colectiv de lucru in care vei da randament maxim, sau un grup de prieteni cu care vei lega o relatie frumoasa, sau un anturaj creat ad-hoc pentru a-ti atinge un tel. Nu conteaza cat va dura aceasta relatie, conteaza doar sa te simti bine pe parcursul zilei sau zilelor cat vei sta in aceasta companie optimista si tonica.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu crede tot ce auzi astazi, mai ales daca e vorba de declaratii de iubire, de linguseli pompoase si laude pe care stii prea bine ca nu le meriti, pentru ca te pot amagi amarnic! Cineva umbla cu cioara vopsita pe langa tine si esti gata-gata sa-i cazi in plasa, dar tocmai pentru ca esti o fire realista si rationala, va trebui sa chibzuiesti profund asupra celor auzite. Chiar meriti tu aceste laude? Esti atat de grozav pe cat spune? Nu-l crede si nu-l lasa sa te manipuleze cu astfel de vorbe mari! Te cunosti mai bine si nu vei aluneca pe pista falsa pe care incearca sa te impinga prin minciuna si ipocrizie.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu toate iti ies perfect din prima, semn ca nu ai acumulat suficienta experienta in problema cu care te confrunti. Nu-i nimic, omul cat traieste invata, ca atare pune-ti ideile variate in aplicare, experimenteaza, pentru ca numai asa iti vei da seama care e solutia cea mai buna. Nu-ti cere nimeni sa aplici o singura solutie si aceea sa fie si perfecta, deci accepta faptul ca nu stii clar ce trebuie facut si poti incerca diverse variante. Dintre ele, sigur o vei gasi pe cea mai potrivita, ca atare nu renunta daca vezi ca una, doua, trei nu dau roade. Una tot va da odata si-odata!

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Apropie-te de ceilalti cu emotie si ofera-le tot ce ai mai bun in tine. Tu esti un motor de creativitate, resursa pe care o vei darui cu draga inima celor care au nevoie de tine. Cine te are prin preajma, azi, are numai de castigat, pentru ca dai din prea plinul tau si altora. Nimeni nu te intrece in imaginatie si talent, pe care vei sti sa le oferi sub forma de diverse produse frumoase tuturor celor care stiu sa le pretuiasca. Esti calm cu oricine, ai o vorba buna fata de orice om intalnit si stii sa picuri ceva din sensibilitatea ta in toate lucrurile pe care le atingi sau le creezi.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Esti inca mult prea atasat de o problema din trecut. O credeai uitata, o ascundeai sub pres de ceva vreme, sperand ca, daca o ignori, ea nu va mai iesi la lumina, dar azi va trebui sa te confrunti cu efectele ei si sa te ocupi cat mai repede de rezolvarea ei. Amintirile pe care le ai vizavi de aceasta situatie nu te ajuta sa iei cele mai bune decizii, pentru ca nu ai reusit sa duci tot la capat asa cum se cuvine, de aceea te tot intorci iar si iar in acelasi punct, dand piept cu aceeasi neputinta. Trebuie sa pui mana pe unelte, odata si-odata, si sa repari fisura de demult.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Te bucuri din plin de aceasta zi si ai tendinta de a extinde starea de bine si de bucurie pe toate planurile cu care te confrunti. Cat timp mentii aceasta atitudine optimista, luminoasa, stralucitoare, toate par mult mai usoare. Zambeste orice ar fi, pastreaza-ti tonusul acesta vesel si pozitiv, chiar daca te ocupi de lucruri marunte, pentru ca succesele acestei zile depind in totalitate de capacitatea ta de a te mentine optimist clipa de clipa. Nu te abate de la starea de bine si vei vedea ce bine se aseaza toate!

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Iubesti, dar sentimentele tale intra sub tirul constiintei tale, de parca nu ar fi cea mai corecta sau buna sansa de iubire. Poate e o relatie paralela cui cea oficiala, poate ai sentimente puternice pentru cineva care nu merita atata incredere, ca atare se va da o reala lupta intre ce-ti cere inima si ce-ti interzice constiinta. Numai de tine depinde cui ii dai prioritate, dar oricum ai privi lucrurile, tot despre iubire poate fi vorba, si daca esti in cautarea ei, esti gata sa o primesti cu bratele deschise. Urmarile se vor vedea mai tarziu…

Sursa: Pasul Fortunei