HOROSCOP 19-25 februarie 2018: Bani, carieră, sănătate, dragoste

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

19 feb. 2018, 07:38
HOROSCOP 19-25 februarie 2018: Bani, carieră, sănătate, dragoste

BERBEC

Încearcă în această săptămână să te ocupi mai mult de cei dragi, cu toate că ai multe pe cap la serviciu. Nu pierde timpul cu alte activităţi, pentru că acum e momentul să te axezi pe familie şi să le oferi tot ce ai. Între tine şi partenerul de viaţă există o problemă care nu mai suportă amânare. Iar dacă vrei ca lucrurile să iasă bine, atunci trebuie să faci unele sacrificii. 

Vei avea mult de muncă în această săptămână la locul de muncă, însă din păcate rezultatele nu se vor vedea. În consecinţă, nici banii la care sperai şi de care aveai atâta nevoie nu se vor arăta. Din păcate, te vei vedea nevoită să te împrumuţi la o persoană apropiată pentru a putea să îţi achiţi anumite obligaţii. Ai grijă ca primul lucru pe care să îi faci atunci când iei salariu să fie să îi returnezi!

TAUR

Nu ai parte de prea multă linişte pe plan sentimental în aceste zile, însă nici nu e cazul să faci o tragedie din asta. Problemele dintre tine şi partener nu sunt atât de grave, astfel încât să începi să te plângi tuturor de cât de nefericită eşti. Dacă cu adevărat nu eşti mulţumită de relaţia ta, atunci e necesar să faci ceva, nu doar să îţi plângi de milă!

Banii nu vor fi o problemă pentru tine în această săptămână, însă cu siguranţă vei avea mai multe cheltuieli decât în mod normal. Din fericire pentru tine, îţi poţi permite orice acum, dar nimeni nu îţi poate garanta că această situaţie va dura la nesfârşit. Din această cauză, caută să fii cât mai chibzuită şi responsabilă, gândindu-te şi la viitor, nu numai la prezent!

GEMENI

Nu lăsa nimic să intevină între tine şi partenerul tău, nicio altă activitate nu ar trebui să fie mai importantă decât relaţia voastră în aceste zile. E o săptămână uşor tensionată şi agitată, însă ignoră tot ce se întâmplă în exterior şi totul va fi bine. Din punct de vedere social nu stai prea bine, aşa că trebuie să fii mai atentă de acum înainte la persoanele de care te înconjori. 

O persoană apropiată ţie îţi va cere bani cu împrumut în această săptămâna, iar acest lucru te pune în dificultate. Nici situaţia ta financiară nu este una prea roz, însă ştii că acel om are mai multă nevoie în aceste momente decât tine. Din păcate, cel mai probabil nu îţi vei mai recupera banii niciodată, dar faptele bune pe care le faci vor fi răsplătite cândva, cumva. 

RAC

E o săptămână numai bună pentru iubire şi gesturi romantice. Dacă eşti implicată într-o relaţie la distanţă, acum e posibil să primeşti veşti bune în acest sens. Un vis pe care îl ai de multă vreme e tot mai aproape de realizare. Dacă eşti singură, încearcă să cauţi echilibrul şi să te ocupi de toate sectoarele vieţii tale în mod egal. 

Nimic nu se poate compara cu ieşirile împreună cu prietenii tăi. Însă acest lucru presupune multe cheltuieli, iar situaţia ta financiară nu este una prea bună în această săptămână. Ai grijă să răreşti petrecerile şi orice tip de eveniment care îţi pot goli buzunarele. O persoană din familie te poate ajuta cu sfaturi utile, depinde doar de tine dacă le ceri sau nu!

Citeşte mai multe pe eva.ro