HOROSCOP 19-25 FEBRUARIE 2018: Săptămână grea pentru unele zodii

Horoscopul pentru săptămâna 19 – 25 februarie 2018 pentru toate zodiile.

19 feb. 2018, 06:57
HOROSCOP 19-25 FEBRUARIE 2018: Săptămână grea pentru unele zodii

BERBEC: 

Pentru acești nativi, săptămâna începe cu au aer pozitiv, iar viitorul ce li se arată în față este unul promițător. Această săptămână este plină de oportunități pentru berbeci.

TAUR: 

Pentru tauri, această săptămână începe cu un conflict la locul de muncă. Pentru că sunt orgolioși, nu vor ceda și acest lucru va accentua tensiunile.

GEMENI: 

Săptămâna începe grozav pentru gemeni pentru că au alături persoane care îi fac mereu să zâmbesc și să aibă o stare de bine. Spre sfârșitul săptămânii însă, comunicarea cu familia este ma dificilă.

RAC: 

Racii vor face niște cheltuieli, însă nu îi va afecta pe plan financiar. Vor fi fericiți în compania unei persoane dragi lor și totul va decurge cum își doresc.

LEU: 

Leii vor fi în centrul atenție în această săptămână. Toată lumea va vrea să petreacă timp cu ei și acest lucru nu le va displăcea deloc.

FECIOARĂ: 

Fecioarele vor avea o săptămână lungă și plină de activități. Este mai bine dacă își vor alege activitățile care sunt prioritate și le vor rezolva pe acelea.

BALANȚĂ: 

Balanțele au o săptămână cu situații dificle la locul de muncă. Totuși, ar trebui să privească totul cu calm și să se axeze pe ce este cel mai important pentru ei.

SCORPION: 

Această săptămână va fi o provocare pentru scorpioni. Nu vor avea un mod bun de a începe săptămâna, însă își vor reveni pe parcurs.

SĂGETĂTOR: 

Săgetătorii vor avea o săptămână plină de surprize plăcute. Vor avea noroc pe toate planurile, iar în weekend vor avea momente de sinceritate cu prietenii.

CAPRICORN: 

Săptămâna va începe cu rutină și monotonie, însă acest lucru se va schimba pe parcursul săptămânii. Capricornii vor fi plini de energie și vor realiza multe.

VĂRSĂTOR: 

Vărsătorii sunt predispuși să facă unele alegeri greșite în această săptămână. Vor avea de suferit din această cauză pentru că își vor strica relațiile cu cei din jur.

PEȘTI: 

Peștii nu pot să-și țină gura azi și vor răni multe persoane. Este mai bine dacă s-ar controla și ar gândi înainte să spună ceva. Este posibil să existe tensiuni.