Horoscop 19-25 februarie: Cum stai cu banii în această săptămână

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

18 feb. 2018, 07:20
Horoscop 19-25 februarie: Cum stai cu banii în această săptămână

BERBEC

Vei avea mult de muncă în această săptămână la locul de muncă, însă din păcate rezultatele nu se vor vedea.

În consecinţă, nici banii la care sperai şi de care aveai atâta nevoie nu se vor arăta. Din păcate, te vei vedea nevoită să te împrumuţi la o persoană apropiată pentru a putea să îţi achiţi anumite obligaţii. Ai grijă ca primul lucru pe care să îi faci atunci când iei salariu să fie să îi returnezi!

TAUR

Banii nu vor fi o problemă pentru tine în această săptămână, însă cu siguranţă vei avea mai multe cheltuieli decât în mod normal.

Din fericire pentru tine, îţi poţi permite orice acum, dar nimeni nu îţi poate garanta că această situaţie va dura la nesfârşit. Din această cauză, caută să fii cât mai chibzuită şi responsabilă, gândindu-te şi la viitor, nu numai la prezent!

GEMENI

O persoană apropiată ţie îţi va cere bani cu împrumut în această săptămâna, iar acest lucru te pune în dificultate.

Nici situaţia ta financiară nu este una prea roz, însă ştii că acel om are mai multă nevoie în aceste momente decât tine. Din păcate, cel mai probabil nu îţi vei mai recupera banii niciodată, dar faptele bune pe care le faci vor fi răsplătite cândva, cumva.

RAC

Nimic nu se poate compara cu ieşirile împreună cu prietenii tăi.

Însă acest lucru presupune multe cheltuieli, iar situaţia ta financiară nu este una prea bună în această săptămână. Ai grijă să răreşti petrecerile şi orice tip de eveniment care îţi pot goli buzunarele. O persoană din familie te poate ajuta cu sfaturi utile, depinde doar de tine dacă le ceri sau nu!

Citeşte mai multe pe eva.ro