Horoscop 19-25 martie. Cum stai cu dragostea săptămâna viitoare

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

18 mart. 2018, 13:26
Horoscop 19-25 martie. Cum stai cu dragostea săptămâna viitoare

BERBEC

Dacă vrei să ai parte de linişte în această săptămână pe plan sentimental, atunci ţine-ţi în frâu reacţiile impulsive.

Partenerul tău nu va mai suporta mult timp cicălelile şi nemulţumirile tale despre orice, aşa că dă-ţi seama la timp de asta. E momentul să îi arăţi că îl şi apreciezi şi weekendul e perfect pentru a-i dovedi asta!

TAUR

Simţi o nevoie mai acută de afecţiune în această săptămână. E posibil să nu fie vorba doar de a o primi, ci şi să o oferi. Dacă nu ai un iubit, e momentul să faci o selecţie în rândul admiratorilor, pentru că, din fericire, nu duci lipsă. Vei fi surprinsă să afli că te simţi cel mai atrasă de o persoană pe care nu te-ai gândit niciodată să o priveşti în acel mod. Poate fi vorba despre un coleg sau de un prieten bun. 

GEMENI

E rost de linişte şi iubire în această săptămână pentru tine.Cu toate că nu te aştepteai la asta, o schimbare bruscă de a atitudine a partenerului de viaţă îţi va da speranţa că lucrurile se vor îmbunătăţi şi mai tare pe viitor pentru voi. Nu că ar fi fost rău până acum, dar pare că ţi-ai găsit alesul inimii. Dacă eşti singură, e momentul să laşi trecutul în urmă şi să încerci să deschizi un nou capitol în viaţa ta.

Citeşte mai multe pe eva.ro