HOROSCOP 19 AUGUST 2017: Cuadratura Luna-Uranus predispune la schimbari. URANIA face previziunile de weekend

HOROSCOP 19 AUGUST 2017. Cuadratura Luna-Uranus predispune la schimbari surprinzatoare, care pot fi incomode sau neplacute. Cel mai adesea, este vorba despre schimbari minore, fara consecinte importante pe termen lung. In relatiile sentimentale este posibil sa se constate o tendinta de detasare, cu mai putina tandrete dar si cu mai putine tensiuni. La nivel social, creste probabilitatea unor actiuni de protest.

18 aug. 2017, 10:52
HOROSCOP 19 AUGUST 2017: Cuadratura Luna-Uranus predispune la schimbari. URANIA face previziunile de weekend

Horoscopul zilei de Sambata 19 August 2017

HOROSCOP 19 AUGUST 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi excelenta de a te ocupa de treburile gospodaresti. Iti sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare. Pe de alta parte incepe o perioada buna de a-ti cumpara o noua locuinta sau un teren. Bine ar fi sa faci planuri in acest sens, deoarece sunt sanse mari de realizare. Acorda mai multa atentie nevoilor membrilor familiei!

HOROSCOP 19 AUGUST 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se pare ca astazi ai multe drumuri scurte de facut. Este o zi favorabila intalnirilor si dialogurilor cu rudele si prietenii apropiati. Comunicarea este la cote inalte, ai idei bune si multa forta in cuvinte. Fii prudent, nu iti divulga planurile de viitor si foloseste un ton moderat. Largeste-ti orizontul cunoasterii atat prin lectura, cat si prin studii aprofundate.

HOROSCOP 19 AUGUST 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Chestiunile financiare sunt tema principala a zile. Poti primi cadouri si recompense destul de substantiale. Incearca sa te multumesti cu ce ai sau cu ce primesti, deoarece este un fel de preambul la ca va urma. Este vorba despre bani castigati din munca proprie. Daca ai sa faci un bilant intre munca si rasplata, aceasta din urma lasa mult de dorit.

HOROSCOP 19 AUGUST 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Am putea spune ca astazi te caracterizeaza egoismul. Ai tu chef de viata, insa mai mult iti sunt orientate eforturile catre propria-ti persoana. Fii prudent si dozeaza-ti elanul de a le povesti tuturor ispravile tale sau planurile de viitor. Foloseste un ton moderat si evita stridentele de orice fel. Iti sunt favorizate tratamentele de intretinere corporala si dialogurile cu cei dragi.

HOROSCOP 19 AUGUST 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Nu prea esti prezent in mijlocul evenimentelor cotidiene. Dorinta de a fi doar cu tine insuti va fi la cote inalte. Se recomanda activitati usoare, evitarea provocarilor din partea celorlalti si multa odihna. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele stomacului si secundar pe sistemul osos. Foloseste remedii naturiste pentru amelioarea starii tale generale si plimba-te in aer liber.

HOROSCOP 19 AUGUST 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Esti inconjurat de prieteni adevarati. Un protector important isi va face aparitia in viata ta, pentru o perioada indelungata. Fii atent la ce ti se spune, pentru ca poti afla informatii pretioase legate de domeniul profesional si de relatiile parteneriale. Imaginea ta in ochii celorlaltii este minunata, insa nu te lasa impresionat. Sefii te sustin, dar relatiile colegiale lasa de dorit.

HOROSCOP 19 AUGUST 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Sefii si treburile de la serviciu iti dau batai de cap. Sunt posibile reprosuri, discutii in contradictoriu, dar se va ajunge la pace pana la urma. Bine ar fi sa iti sustii punctele de vedere cu argumente viabile. Colegii nu iti sunt alaturi, de aceea bazeaza-te doar pe tine insuti. In dupa-amiaza zilei, astrele iti recomanda vizionarea unei piese de teatru si o plimbare in aer liber.

HOROSCOP 19 AUGUST 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

O zi favorabila relatiilor cu strainatatea si studiilor. Dialogurile cu persoanele aflate dincolo de granitele tarii iti pot aduce vesti interesante legate de o calatorie turistica sau in scop profesional. Incepe o perioada excelenta pentru a-ti imbogati bagajul de cunostinte cu ajutorul disciplinelor spirituale. Spre finalul zilei, invita-i pe cei dragi la o sueta pe teme de interes comun.

HOROSCOP 19 AUGUST 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Chestiunile financiare ce vizeaza banii si bunurile altora sunt subiectul principal al zilei. Se poate pune in discutie achitarea taxelor, impozitelor sau a datoriilor de orice fel. In functie de caz, relatiile cu institutiile bancare sunt favorizate, dar fii prudent. Evita cheltuielile extravagante si speculatiile financiare. Ocupa-te de treburile usoare si odihneste-te mai mult.

HOROSCOP 19 AUGUST 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Relatiile parteneriale si colaborarile iti vor solicita toate eforturile astazi. Partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca esti implicat prea mult in domeniul profesional. Pe de alta parte, relatia cu partenerii de afaceri poate cunoaste ceva neplaceri, dar sunt pasagere. Ai idei bune si forta in cuvinte, asa incat fii deschis si spune ferm ce asteptari ai de la ceilalti sau ce te nemultumeste.

HOROSCOP 19 AUGUST 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Incepi saptamana cu multe treburi la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate, dar dialogul deschis si bine argumentat poate rezolva multe. Nu te lasa ademenit de confesiunile celorlalti. Evita sa iti divulgi planurile de viitor sau parerile despre colegi si sefi. Dozeaza-ti eforturile, deoarece starea sanatatii fluctueaza destul de mult. Dupa-amiaza, fii alaturi de cei dragi.

HOROSCOP 19 AUGUST 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Prima zi a saptamanii iti aduce chef de distractii si aventuri. Veselia de care dai dovada ii poate deranja pe cei din jurul tau, de aceea fii prudent. Creativitatea este la cote inalte, insa ofera-le si celorlalti prilejul de a se bucura de realizarile tale. Se pot ivi discutii aprinse cu persoana iubita sau cu copiii. Ar fi bine daca te-ai ocupa mai mult de hobby-urile tale.