Horoscop 19 ianuarie 2017: Scorpionii nu ştiu cum să reacţioneze la evenimentele zilei. Citeşte restul predicţiilor

Iată ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de 19 ianuarie 2017 potrivit zodiei tale.

RomaniaTV.net
18 ian. 2017, 14:16
Horoscop 19 ianuarie 2017: Scorpionii nu ştiu cum să reacţioneze la evenimentele zilei. Citeşte restul predicţiilor

Berbec 

Se termina brusc o sursa de venit pe care te-ai bazat o perioada. Bugetul tau poate suferi un hop abrupt, de parca ieri aveai suficient cat sa te simti in siguranta, iar azi te trezesti in fata unui portofel gol!

Posibil ca la originea acestei situatii sa se afle si unele decizii gresite pe care le-ai luat de curand cu privire la banii personali, cheltuind in nestire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atat de util pe cat credeai. Fii mai drastic in cheltuieli, renunta la unele cumparaturi daca nu sunt necesare in acest moment, pentru ca esti gata sa faci o noua prostie financiara!

Taur 

Te trezesti ca dintr-un vis, descoperind ca ai alergat pana acum dupa o himera. Iluzia a pus stapanire pe mintea si inima ta si ai trait intr-o poveste frumoasa, dar care nu avea nicio legatura cu realitatea. E timpul sa deschizi ochii si urechile si sa accepti adevarul asa cum e el, chiar daca frumusetea iluziei se destrama cu aceasta ocazie.

Pentru o fire rationala ca tine, chiar e de preferat sa dea piept direct cu realitatea decat sa ramana blocat intr-un balon de sapun care, odata si-odata, tot s-ar fi spart. Revii cu picioarele pe pamant in cel mai transant mod, dar e spre binele tau.

Citeşte şi  Marele horoscop chinezesc 2017: Ce-ţi aduce anul Cocoşului de Foc

Gemeni

Apropie-te de ceilalti cu emotie si ofera-le tot ce ai mai bun in tine. Tu esti un motor de creativitate, resursa pe care o vei darui cu draga inima celor care au nevoie de tine. Cine te are prin preajma, azi, are numai de castigat, pentru ca dai din prea plinul tau si altora.

Nimeni nu te intrece in imaginatie si talent, pe care vei sti sa le oferi sub forma de diverse produse frumoase tuturor celor care stiu sa le pretuiasca. Esti calm cu oricine, ai o vorba buna fata de orice om intalnit si stii sa picuri ceva din sensibilitatea ta in toate lucrurile pe care le atingi sau le creezi.

Rac 

Petrece ziua de azi in compania persoanei iubite, pentru ca atmosfera este prielnica apropierii, romantismului, tandretii, acelor gesturi placute pe care amandoi le asteptati unul de la altul. Fii mai generos in semne de afectiune, pentru ca, la tot ceea ce ai tu de oferit, s-ar putea sa primesti dublu in schimb!

Daca abia azi apare cineva in cale, profita de clipele minunate de care ai parte, pentru ca ele pot fi startul unei noi iubiri. Fa un pas inainte spre cel care ti-a furat inima, da-i un telefon, stabileste o intalnire sau un plan comun, pentru ca ziua e norocoasa in iubire!

Citeşte continuarea pe Revista Teo