Horoscopul zilei de 19 iulie. Află ce ce zodii vor avea probleme mari cu banii

Horoscop 19 iulie. Află ce zodie trebuie să achite niște datorii mai vechi. Apar serioase probleme cu banii.

RomaniaTV.net
18 iul. 2017, 18:34
Horoscopul zilei de 19 iulie. Află ce ce zodii vor avea probleme mari cu banii

Horoscop 19 iulie Berbec

Numai cu toleranta si iubire poti aplana azi conflictul care se naste pe oriunde ai trece. Unii uita de valorile absolut firesti ale unei comunicari pasnice si ridica tonul fara rost, dar daca tu iti tii sub control nervii – doar stii ca ai si tu destui! – vei readuce dialogul pe cel mai placut nivel. Lasa-i pe ceilalti sa se certe cu oricine, dar nu si tu tine, deci nu le da apa la moara. Cu un zambet pe buze, cu o vorba buna, cu deschidere spre reconciliere, ii poti dezarma mult mai repede, deci lupta cu ispita de a le raspunde la fel!

Horoscop 19 iulie 2017 Taur

Trebuie sa faci mai multe calatorii scurte pe parcursul acestei zile, dar parca nu esti in cea mai buna pasa pentru a pleca la drum. Daca ai putea, ai amana aceste deplasari pentru altadata, dar daca nu se poate, fa un efort sa scapi mai repede de aceste sarcini. Pot fi deplasari in interes de serviciu sau pentru a face cuiva drag un serviciu, deci contin o oarecare doza de obligativitate din partea ta, nu prea le poti refuza. Te vei intoarce acasa frant de oboseala, dar macar satisfacut ca te-ai achitat de sarcini pe placul celui care te-a trimis la drum.

Horoscop 19 iulie 2017 Gemeni

Viata de cuplu este fericita, armonioasa, pasnica, exact asa cum iti place tie. Te dedici cu placere responsabilitatilor casnice care iti revin, jucand rolul de parinte perfect, de sot ireprosabil, de gospodina de nota zece sau de cap e familie demn de apreciere. Evenimentele care au loc azi la voi acasa va dau tuturor motiv de fericire pentru ca sunt rezultatul unirii fortelor tuturor, parinti si copii, deopotriva. Daca nu ai copii, cine stie, poate se aude asa o veste in perspectiva!

Horoscop 19 iulie Rac

Dragostea contine ceva aparte, un punct de reper ce iti poate schimba viata. Parca ai fi in fata unei mari decizii in care e implicata si persoana iubita. Poate azi faci cunostinta cu cel care iti va da sufletul peste cap pentru cativa ani de acum inainte. Poate te decizi, finalmente, ca e vremea sa te casatoresti si sa intri in randul lumii. Poate treci prin evenimente cu adevarat capitale legate de viata de familie sau viata de cuplu, evenimente care pot ramane scrise cu litere de aur de acum incolo in istoria ta personala. Fii deci atent la tot ce se petrece azi cu inima ta: nu e ceva banal!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com