HOROSCOP 19 NOIEMBRIE: Ce zodii au probleme azi

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE. Ziua de miercuri este destul de aglomerata pentru majoritatea zodiilor, din absolut toate punctele de vedere. Insa, astrologii va dau o serie de sfaturi cu privire la felul in care ar trebui sa abordati problemele pentru a iesi din impas.

19 nov. 2014, 06:38
HOROSCOP 19 NOIEMBRIE: Ce zodii au probleme azi

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 19 noiembrie

Berbecii au o zi de miercuri destul de plina din punct de vedere emotional. Persoana iubita le da de inteles ca exista o serie de probleme care necesita rezolvare imediata.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 19 noiembrie

Taurii au parte de o zi de miercuri destul de fructuoasa din punct de vedere financiar, avand in vedere ca o serie de planuri anticipate se concluzioneaza in sfarsit. Ar trebui sa fie atenti insa la sanatate.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 19 noiembrie

Gemenii se confrunta cu o serie de probeleme pe plan amoros. Din pacate eu parte de diverse probleme pe care nu le pot rezolva in momentul acesta si ar trebui sa isi aloce timp sa reuseasca sa le dea de cap.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 19 noiembrie

Racii se confrunta cu o problema in interiorul familiei. Acest lucru ii face sa se macine si sa isi dea seama ca ar trebui sa se faca mult mai utili pe plan personal cu unii dintre cei mai apropiati membri ai familiei.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 19 noiembrie

Leii sunt intr-o situatie limita azi, avand in vedere ca planurile pe care le-au facut in ultima vreme, din punct de vedere financiar, nu par sa dea roade. Asa ca isi vor canaliza intreaga energie spre a face ceva cu adevarat util pentru familie.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 19 noiembrie

Fecioarele au parte de o zi de miercuri destul de agitatat, avand in vedere ca este vorba de o serie de tensiuni la locul de munca, care isi vor pune amprenta pe nativii acestei zodii. Din pacate, rezolarea se va gasi abia in viitorul apropiat.

BALANTA – horoscopul zilei de miercuri, 19 noiembrie

Balantele au de tras destul de tare azi pe plan amoros. Persoana iubita da de inteles ca nu mai reuseste sa comunice cu nativii acestei zodii, lucuru care-i pune in impas pe cei din Balanta. Ar trebui sa exerseze autodisciplina.

SCORPION – horoscopul zilei de miercuri, 19 noiembrie

Scorpionii au o zi aproape erotica miercuri, avand in vedere ca au parte de tot felul de propuneri aproape indecente din partea unor persoane pe care abia le-au cunoscut. In ciuda faptului ca acest lucru li se pare anormal, se vor lasa dusi de val.

SAGETATOR – horoscopul zilei de miercuri, 19 noiembrie

Sagetatorii sunt din pacate oropsitii sortii miercuri, avand in vedere ca nimic nu le merge asa cum si-au palnuit. Nu fac rost de banii pe care I-au dorit si nici nu reusesc sa intre pe sub pielea persoanei la care se gandesc de multa vreme. Ar trebui sa aiba mai multa rabdare cu ei insisi.

Citeşte mai mult pe eva.ro